Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απάντηση" Κούτρη - Έλα στον... παππού - Θυμίζει Μήτρογλου - Τα... άκουσε ο Ραντζέλοβιτς
| 2019-09-14 23:46:00

"Απάντηση" Κούτρη - Έλα στον... παππού - Θυμίζει Μήτρογλου - Τα... άκουσε ο Ραντζέλοβιτς

του Παναγιώτη Νικολάου
"Απάντηση" Κούτρη - Έλα στον... παππού - Θυμίζει Μήτρογλου - Τα... άκουσε ο Ραντζέλοβιτς

Απόλυτος κυρίαρχος στα χαφ. Γιατί τον "έκραξαν";

Ολυμπιακός: Με την καλύτερη ψυχολογία πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο ματς της Τετάρτης με την Τότεναμ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αλλά και το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς το βράδυ του Σαββάτου έκανε το 3/3 στη Superleague, νικώντας άνετα τον Βόλο με 5-0.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μικρό ροτέισον και ξεκούρασε κάποιους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με τους Άγγλους, ωστόσο έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, καθώς αυτή την τακτική είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί σε όλη τη σεζόν, για να μην... σκάσει η ομάδα του από την κούραση.

Ο Πορτογάλος κόουτς λοιπόν έδωσε φανέλα βασικού στον Λεονάρντο Κούτρη, για τον οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος το φετινό καλοκαίρι, καθώς οι Πειραιώτες συζήτησαν το ενδεχόμενο πώλησής του, ενώ έμεινε και εκτός της ευρωπαϊκής λίστας. Ο νεαρός μπακ... άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία του και παρότι χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του, έδωσε μία ηχηρή απάντηση στον προπονητή του. Ήταν πολύ καλός αμυντικά, είχε τρεξίματα μέχρι και το 94’, ενώ είχε συμμετοχή στα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του, βγάζοντας και δύο ασίστ!



Από εκεί και πέρα, εξαιρετική παρουσία είχαν για ακόμα ένα ματς οι Γκιλιέρμε και Βαλμπουενά, που μέχρι στιγμής είναι οι κορυφαίοι της ομάδας. Ο Ισπανός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δεν σταματάει να τρέχει, ενώ όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του. Το ίδιο ισχύει και για τον... παππού Βαλμπουενά, ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ στη δημιουργία, ενώ βρίσκει λύσεις όταν κολλάνε επιθετικά.

Επίσης, για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε πόσο χρήσιμος και αποτελεσματικός είναι ένας φορ σαν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος βρήκε ξανά δίχυα, έκανε το 2-0 και καθάρισε το ματς. Μπορεί να μην έλαμψε με την παρουσία του, όμως ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και όταν χρειάστηκε ήταν στη σωστή θέση για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, θυμίζοντας για ακόμα ένα ματς τον Κώστα Μήτρογλου!

Τέλος, ξεχωριστή αναφορά αξίζει να κάνουμε στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, όμως υπήρξαν στιγμές που τα... άκουσε από τον Μαρτίνς. Ο Σέρβος άσος ήταν καλός δημιουργικά, ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια και μάλιστα στο 64’ (παρότι στη συνέχεια σηκώθηκε η σημαία του οφσάιντ) έχασε απίθανη ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν βγήκε ολομόναχος με τον τερματοφύλακα. Μετά από τέσσερα λεπτά μάλιστα έγινε αλλαγή και δέχθηκε τις έντονες παρατηρήσεις από τον πάγκο.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τραβάνε τα μαλλιά" τους στον Ολυμπιακό - 'Εφυγε και κάνει... όργια - Θα τον πάρουν πίσω;

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags