Facebook Pixel Ο Δημήτρης Σιώρης στο Sportdog για τον Πρίγιοβιτς!
| 2019-09-15 12:30:00

Θα... πέσει η Τούμπα: "Θέλει χρόνο ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - «Ψήνονται» οι οπαδοί για επιστροφή"

του Γιώργου Κτενά
Θα... πέσει η Τούμπα: "Θέλει χρόνο ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - «Ψήνονται» οι οπαδοί για επιστροφή"

Σε τι κατάσταση είναι ο Σέρβος και τι θέματα έχει στην Αλ Ιτιχάντ;

Με τον ΠΑΟΚ συνδέθηκε ξανά τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς ο Σέρβος επιθετικός φαίνεται ότι δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στην Αλ Ιτιχάντ.

Το ρεπορτάζ από τη Σερβία, άλλωστε, αναφέρει ότι αν ψαχτεί για να αποχωρήσει από την αραβική ομάδα, ίσως δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταφέρει.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, άριστο γνώστη και αναλυτή τού αραβικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε την αλήθεια γύρω από το θέμα και το μέλλον του Πρίγιοβιτς.

"Βρήκε τα πατήματά του"

Δημήτρη, σε τι κατάσταση είναι ο Πρίγιοβιτς στα παιχνίδια που συμμετέχει με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ;

"Ο Πρίγιοβιτς έχει βρει τα πατήματά του μετά τα προβλήματα τραυματισμού και προσαρμογής που αντιμετώπισε όταν πήγε. Σκόραρε με πέναλτι στην πρεμιέρα τού φετινού πρωταθλήματος, κόντρα στην Αλ Ραέντ.  Στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας δεν συμμετέχει, καθώς προτιμήθηκαν άλλοι ξένοι, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ Αραβικών Συλλόγων, βρήκε δίχτυα απέναντι στην Αλ Αχέντ".

Κυκλοφορεί σενάριο στα δημοσιογραφικά γραφεία που θέλει τον Σέρβο φορ να μπορεί να διεκδικήσει την ελευθερία του και, προφανώς, σε μια τέτοια περίπτωση μπαίνει στην εξίσωση και ο ΠΑΟΚ. Τι παραπάνω γνωρίζεις από τον Τύπο στην Τζέντα, πώς σχολιάζεις αυτό το ρεπορτάζ;

"Ο Τύπος στην Τζέντα δεν αναφέρει κάτι με το θέμα του Πρίγιοβιτς και αυτά τα έγραψαν οι Σέρβοι. Δεν αποκλείεται να είναι αλήθεια, αλλά αυτή τη στιγμή προπονείται κανονικά με την ομάδα. Υπάρχει όμως γενικά θέμα με τους ξένους στην Αλ Ιτιχάντ, καθώς μειώθηκε το όριο των ξένων που επιτρέπονται στο πρωτάθλημα από οχτώ σε εφτά. Αποδείχτηκαν λανθασμένες οι μεγάλες επενδύσεις που έκανε την περσινή χρονιά με τον Σλάβεν Μπίλιτς στον πάγκο. Γενικά οι Άραβες δεν συνηθίζουν να τηρούν τις οικονομικές συμφωνίες και είχα τις αμφιβολίες μου αν τελικά πληρωθούν οι δόσεις στον ΠΑΟΚ. Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα έχει να παίρνει χρήματα που του οφείλονται διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, που έχει παίξει στο παρελθόν στη Σαουδική Αραβία".



"Χρόνο προσαρμογής στον ΠΑΟΚ"

Σε σχέση με τους δύο φορ που έχει ο ΠΑΟΚ, τους Άκπομ και Σφιντέρσκι, σε ποια κατάσταση βρίσκεται; Αν επέστρεφε θα ήταν για βασικός στον Δικέφαλο ή θα δυσκολευόταν;

"Θεωρώ ότι αν επέστρεφε θα χρειαζόταν κάποιο μικρό χρόνο προσαρμογής και αυτό γιατί κυρίως υπάρχουν μεγάλες κλιματικές διαφορές ανάμεσα στις δύο χώρες. Έχει δείξει πάντως τις δυνατότητες του στο παρελθόν".

Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ, θεωρείς ότι ο κόσμος του Δικέφαλου είχε πικραθεί με την αποχώρησή του από την ομάδα, σε περίοδο που δεν είχε εξασφαλιστεί ακόμα το πρωτάθλημα; Δηλαδή, αν υπάρξει θέμα επιστροφής, θα υπάρχει γενική θετική επιθυμία ή μπορεί να προκύψουν αντιδράσεις; 

"Αποχώρησε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την ομάδα, αλλά ας μην παραβλέψουμε το γεγονός ότι πρόσφερε τόσο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά. Δε νομίζω να υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις από τον κόσμο του, καθώς έχει δείξει ότι αναγνωρίζει και δεν ξεχνάει". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή φήμη για βασικότατο άσο του ΠΑΟΚ - Γιατί... πήρε ανάποδες; - Μουρμούρες στα αποδυτήρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags