Facebook Pixel Sportdog.gr | "Παρέμβαση" Διούδη για Δώνη: "Δεν καταλαβαίνω πού φταίει - Ούτε τα βασικά..."
| 2019-09-16 00:46:00

"Παρέμβαση" Διούδη για Δώνη: "Δεν καταλαβαίνω πού φταίει - Ούτε τα βασικά..."

Sportdog Team
"Παρέμβαση" Διούδη για Δώνη: "Δεν καταλαβαίνω πού φταίει - Ούτε τα βασικά..."

Πήρε ξεκάρα για το θέμα προπονητή που άνοιξε στον ΠΑΟ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη και ο Σωκράτης Διούδης στάθηκε με δηλώσεις του στην ευθύνη η οποία βαραίνει πιο πολύ τους παίκτες παρά τον προπονητή. Μάλιστα ο Έλληνας τερματοφύλακας με δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει και να εμφανίσει ένα άλλο πρόσωπο στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε φορτισμένοι μέσα στην ομάδα. Σχετικά με τον προπονητή είναι κάτι που θα αποφασίσει ο ίδιος και η διοίκηση. Εμείς έχουμε ξεκινήσει δουλειά από πέρσι, θέλουμε να συνεχίσουμε, όμως δεν εξαρτάται από μας».

-Είναι λύση η αλλαγή προπονητή;

«Πολλές φορές η εύκολη λύση είναι αυτή. Όμως δεν μπορώ προσωπικά να αντιληφθώ που φταίει ο προπονητής όταν σε τρία ματς δίνουμε την μπάλα σε αντιπάλους και δεν κάνουμε τα βασικά σε άμυνα και επίθεση. Δυσκολεύομαι να αναγνωρίσω την ομάδα μας. Ειδικά με τον Άρη δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το κεφάλι κάτω. Ένα συγγνώμη απ’ τον κόσμο για την εμφάνιση. Εκτεθήκαμε προσωπικά και το σύλλογο σε μεγάλο βαθμό. Πρέπει να συνεχίσουμε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

-Ποια είναι τα αίτια των εμφανίσεων αυτών;

«Δε νομίζω να είναι θέμα νοοτροπίας. Στο ψυχολογικό μπορούμε να βρούμε εξηγήσεις. Επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη, μας παίρνει από κάτω και δεν ανατρέπουμε την κατάσταση. Το κεφάλι κάτω και να προσπαθήσουμε περισσότερο».

-Έρχεται και το ντέρμπι…

«Στον Παναθηναϊκό παίζουμε, πρέπει να δείξουμε πως είμαστε για αυτό το επίπεδο. Φέτος που έχουμε μια πιο στρωμένη ομάδα κάνουμε άσχημες εμφανίσεις. Πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα και να δείξουμε πως είμαστε καλοί παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags