Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πληροφορία-φωτιά: Αυτό θα κάνει ο Νταμπίζας με τον Δώνη
| 2019-09-16 10:33:00

Πληροφορία-φωτιά: Αυτό θα κάνει ο Νταμπίζας με Δώνη - Παίζει διπλό "μπαμ" - Όπως με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

του Νίκου Στεργίου
Πληροφορία-φωτιά: Αυτό θα κάνει ο Νταμπίζας με Δώνη - Παίζει διπλό "μπαμ" - Όπως με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ. Ποιος άλλος "τρέμει". Δήλωση... απειλή.

Παναθηναϊκός: Και τώρα τι γίνεται; Η χθεσινή "τεσσάρα" (και λίγα ήταν…) του Άρη, εύλογα προκάλεσε ισχυρούς, ισχυρότατους κλυδωνισμούς στους "πράσινους". Δυο φορές, μια αμέσως μετά το τέλος του ματς και άλλη μία στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Δώνης ουσιαστικά έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης, δικαιώνοντας τη σαφή φημολογία των τελευταίων ημερών (και φυσικά το sportdog που σαφώς και χωρίς "φωτογραφικά" κείμενα είχε ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση ήττας από τον Άρη, ο Ελληνας τεχνικός θα έκανε αυτό ακριβώς που έκανε).

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ, ο έμπειρος προπονητής θα έχει συνάντηση σήμερα με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του. Εκτιμάται πως απολαμβάνει τη στήριξη του "Ντάμπι", οι πληροφορίες όμως του sportdog δεν είναι τόσο ξεκάθαρες ως προς το δεδομένο της στήριξης και το κυριότερο, δεν είναι ξεκάθαρο τι επιρροή έχουν στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, αφού και ο τεχνικός διευθυντής τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σε θέση να "στηρίζει" ή να μη "στηρίζει" κάτι στο οικοδόμημα της ομάδας.

Κοινώς, και ο ίδιος ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στα σχοινιά και εκτιμάται πως εκ των πραγμάτων δεν έχει άλλη επιλογή από το να στηρίξει (ακόμη και αν δεν το πιστεύει...) τον προπονητή, αφού αφενός ήταν δικός του όρος προκειμένου να αναλάβει την τεχνική διεύθυνση των "πρασίνων", αφετέρου, δεδομένα, δεν πρόκειται να επιβιώσει... λεπτό σε περίπτωση που φύγει ο Γιώργος Δώνης και ο ίδιος (τελικά) παραμείνει στο πόστο του (και δεν αποπεμφθεί μαζί με το "τρένο").

Μια υποσημείωση αντί υστερόγραφου. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" δεν ξεστόμισε παραιτούμαι. Είναι πολύ έμπειρος σε τέτοιες διαδικασίες για να το κάνει. Το είχε κάνει σε συνέντευξη Τύπου, κάποτε, στον πάγκο της ΑΕΚ. Παραίτηση όμως δεν υπέβαλλε ποτέ και μάλιστα αποζημιώθηκε από την Ένωση. Το έκανε και στον ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο για να το αναιρέσει αργότερα, επικαλούμενος απειλές εις βάρος του και αφού κινήθηκε δικαστικά, δικαιώθηκε και αποζημιώθηκε. Γι’ αυτό μικρό καλάθι. Ο 50χρονος τεχνικός ξέρει πώς να κινηθεί σε τέτοιες ιστορίες, ξέρει τι, πού και πώς πρέπει να πει το οτιδήποτε, αναλόγως το τι θέλει να προασπίσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακραίο σενάριο στον ΠΑΟ μετά την ξεφτίλα με Άρη - Έτσι τα... γκρεμίζει όλα ο Αλαφούζος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags