Facebook Pixel Τα «έχωσε» άγρια στους παίκτες ο Νταμπίζας: «Φταίτε για όλα, ντροπή»!
| 2019-09-16 14:07:00

Τα «έχωσε» άγρια στους παίκτες ο Νταμπίζας, κάλυψε τον Γιώργο Δώνη - «Φταίτε για όλα, ντροπή»!

Sportdog Team
Τα «έχωσε» άγρια στους παίκτες ο Νταμπίζας, κάλυψε τον Γιώργο Δώνη - «Φταίτε για όλα, ντροπή»!

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε στο Κορωπί...

Για τα... καλά τα έψαλλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νταμπίζας άμα τη επιστροφή της πράσινης αποστολής από την Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού "μάντρωσε" στο προπονητικό του Κορωπίου τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους τα... έχωσε ένα χεράκι, για την κάκιστη εικόνα τους στην ήττα με 4-0 από τον Άρη, καλύπτοντας ουσιαστικά τον Γιώργο Δώνη και ζητώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.  

Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε «λύσσα» για την κάθε φάση και να παρουσιάζεται αυτά τα χάλια.

Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή», ήταν κάποια από τα λόγια του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags