Facebook Pixel Άρης - Ερνάν Κρέσπο: Διακαής πόθος του Καρυπίδη ο Αργεντινός τεχνικός
| 2019-09-16 22:08:00

Σκάει τρομερή "βόμβα" στη Superleague - "Παλαβωσε" ο πρόεδρος και φέρνει τεράστιο όνομα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάει τρομερή "βόμβα" στη Superleague - "Παλαβωσε" ο πρόεδρος και φέρνει τεράστιο όνομα!

Ένας θρύλος σε κορυφαία ελληνική ομάδα. Γιατί είναι τρελό ρίσκο;

Άρης - Ερνάν Κρέσπο: Μπορεί να ήταν στις εξέδρες του «Βικελίδης» χτες ο Μίκαελ Ένινγκ προκειμένου αφενός να παρακολουθήσει από κοντά τον Άρη και αφετέρου να «πουσάρει» την υποψηφιότητα του για τον πάγκο των «κίτρινων», έχοντας μάλιστα και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη, η αλήθεια ωστόσο είναι πως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν μοιάζει να «ψήνεται» ιδιαίτερα με την προοπτική της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Γερμανό και αλλοτινό τεχνικό του Άγγελου Χαριστέα στη Νυρεμβέργη (χωρίς η τότε συνύπαρξη τους να ήταν ρόδινη).

Θέλει κάτι… διαφορετικό ο Καρυπίδης, κάτι αλέγκρο, κάτι λατίνικο, που διαχρονικά μοιάζει  να ταιριάζει και στην ιδιοσυγκρασία του Αρη. Η περίπτωση του τεχνικού των φυτωριακών ομάδων της Μπαρτσελόνα, Ζεράρδ Λόπες  είναι πάντα στο τραπέζι, ωστόσο… new entry φαίνεται πως αποτελεί ο Ερνάν Κρέσπο! Ο παλαίμαχος θρυλικός επιθετικός της εθνικής Αργεντινής είναι πλέον προπονητής εδώ και μερικά χρόνια, έστω και όχι με… βαριά ένσημα στο βιογραφικό του στους πάγκους.

Μόλις στις αρχές Σεπτεμβρίου έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την Μπάνφιλντ, την τεχνική ηγεσία της οποίας  είχε αναλάβει τον περασμένο Δεκέμβριο, έχοντας πρότερα κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική στα τμήματα υποδομής της Πάρμα, της ομάδας δηλαδή με την οποία έκανε το «μπαμ» στην ποδοσφαιρική του καριέρα όταν ήρθε στην Ευρώπη.

Ο 44χρονος πλέον Κρέσπο βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Άρη, που βλέπουν στο πρόσωπο του ακόμη μια περίπτωση τύπου Ιέρο και Γκούτι, ενός δηλαδή προπονητή που δεν έχει τόση εμπειρία, ωστόσο το όνομα, η παραστάσεις και η ποδοσφαιρική του καριέρα είναι όλα αρκετά για να εξισορροπήσουν (στα  μάτια τουλάχιστον των ιθυνόντων του Άρη) το όποιο χάντικαπ υπάρχει ως προς την προπονητική επάρκεια, βάζοντας στα αποδυτήρια του Άρη έναν αδιαμφισβήτητο – λόγω ειδικούς βάρους και προσωπικότητας – τεχνικό.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φήμες για... απόλυση-βόμβα στη Σούπερ Λιγκ! Ποιος Δώνης; Αυτός ο προπονητής φεύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags