Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωση για Ολυμπιακό: "Σύνολο με ποιότητα, σταθερότητα και ανταγωνιστικότητα" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-17 15:43:00

Αποθέωση για Ολυμπιακό: "Σύνολο με ποιότητα, σταθερότητα και ανταγωνιστικότητα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποθέωση για Ολυμπιακό: "Σύνολο με ποιότητα, σταθερότητα και ανταγωνιστικότητα" (ΦΩΤΟ)

Ποιος έκανε αυτό το αφιέρωμα;

Ολυμπιακός: Η Marca έκανε ένα αφιέρωμα στον Ολυμπιακό που κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και αύριο υποδέχεται την Τότεναμ, για το πρώτο παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ισπανική εφημερίδα στέκεται στο γεγονός πως οι Ερυθρόλευκοι δυο χρόνια δεν έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ κάνει αναφορά και στους παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Δύο χρόνια χωρίς να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά για έναν Ολυμπιακό που έχει φτάσει στην φάση των ομίλων, αποκλείοντας από την προηγούμενη φάση τρεις ομάδες: τη Βικτόρια Πλζεν, την Μπασακσεχίρ και την Κρασνοντάρ, την ομάδα που «εκτέλεσε» τη Πόρτο.

Η ελληνική ομάδα με επικεφαλής τον Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να κινηθεί στην αγορά για να σχηματίσει ένα σύνολο που συνδυάζει την ποιότητα του Βαλμπουενά με την... θετική ανισορροπία του Ποντένσε, τη σταθερότητα του Μεριά και του Ζοσέ Σα, την δύναμη στον αέρα του Ρούμπεν Σεμέδο και την αγωνιστικότητα του Γκερέρο...

Το μόνο μειονέκτημα είναι η λιγότερη και μικρότερη σημασία που απολαμβάνουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Με τον Φουρτούνη να τραυματίζεται σοβαρά -σημείωσε 12 γκολ και έδωσε 9 ασίστ την περασμένη σεζόν- μόνο οι Κούτρης, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Τσιμίκας έχουν ένα μικρό χώρο συμμετοχής"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags