Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ξέρανε» τη Λίβερπουλ η Νάπολι – Γλίτωσε «φθηνά» η Μπάρτσα – Εξάρα η Σάλτσμπουργκ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-17 23:57:00

«Ξέρανε» τη Λίβερπουλ η Νάπολι – Γλίτωσε «φθηνά» η Μπάρτσα – Εξάρα η Σάλτσμπουργκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
«Ξέρανε» τη Λίβερπουλ η Νάπολι – Γλίτωσε «φθηνά» η Μπάρτσα – Εξάρα η Σάλτσμπουργκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλά-έκπληξη από Λειψία και Βαλένθια!

Champions League: Η νίκη της Νάπολι επί της Λίβερπουλ με 2-0 και το 6-2 της Σάλτσμπουργκ κόντρα στη Γκενκ ξεχώρισαν στα ματς της πρώτης αγωνιστικής, ενώη Μπαρτσελόνα δεινοπάθησε στην έδρα της Ντόρτμουντ και αισθάνεται τυχερή για το τελικό 0-0.

Η Λειψία και η Βαλένθια πήραν μεγάλα διπλά κόντρα σε Μπενφίκα και Τσέλσι, ενώ ο Άγιαξ νίκησε 3-0 τη Λιλ.

5ος Όμιλος

Με ήττα 2-0 από τη Νάπολι ξεκίνησε την υπεράσπιση του περσινού τίτλου που κατέκτησε η Λίβερπουλ. Η Νάπολι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και οι Άγγλοι χρειάστηκαν δύο τρομερές αποκρούσεις του τερματοφύλακα, Άντριαν για να μη μείνουν πίσω στο σκορ. Οι Ιταλοί πήραν προβάδισμα με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Καγιεχόν και εκτέλεσε εύστοχα ο Μέρτενς, ενώ ο Γιορέντε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον 19χρονο Χάλαντ, που πέτυχε τρία γκολ, η Σάλτσμπουργκ ισοπέδωσε τη Γκενκ με 6-2, στέλνοντας «μήνυμα» σε Λίβερπουλ και Νάπολι ότι δεν παίζουν… μόνες τους για την πρόκριση. Οι Αυστριακοί μπήκαν φουριόζοι, σημείωσαν πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και «καθάρισαν» άνετα το ματς.

Νάπολι - Λίβερπουλ 2-0 (82' πεν. Μέρτενς, 90+2' Γιορέντε)

Σάλτσμπουργκ - Γκενκ 6-2 (2' 34' 45' Χάαλαντ, 35' Κβανγκ, 45+2' 45' Ζομπονζάι, 66' Ούλμερ / 40' Λουκουμί, 52' Σαματά)

6ος Όμιλος

Η Μπαρτσελόνα τα… χρειάστηκε κόντρα στη Ντόρτμουντ και απέσπασε ισοπαλία (0-0) με κορυφαίο τον Τερ Στέγκεν, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Ρόις και έκανε ακόμα 1-2 μεγάλες αποκρούσεις για να κρατήσει όρθια τη Μπάρτσα.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση Ίντερ – Σλάβια Πράγας ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 νωρίτερα, συνεπώς οι τέσσερις ομάδες του ομίλου είναι ισόβαθμες.

Ίντερ - Σλάβια Πράγας 1-1 (90+2' Μπαρέλα / 63' Ολαγίνκα)

Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα 0-0

7ος Όμιλος

Η Λειψία πήρε μεγάλη νίκη (2-1) στην έδρα της Μπενφίκα χάρη σε δύο γκολ του Βέρνερ και έχει την πρωτοπορία στον όμιλο, αφού νωρίτερα Λιόν και Ζενίτ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Λιόν - Ζενίτ 1-1 (51' πεν. Ντεπάι / 41' Αζμούν)

Μπενφίκα - Λειψία 1-2 (84' Σεφέροβιτς / 69' 79' Βέρνερ)

8ος Όμιλος

Η Βαλένθια πέτυχε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της αγωνιστικής, καθώς το γκολ του Ροντρίγκο της χάρισε τεράστιο «διπλό» με 1-0, αφού στο 87’ ο Μπάρκλεϊ αστόχησε σε πέναλτι!

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Άγιαξ κόντρα στη Λιλ, με τον «Αίαντα» να επικρατεί 3-0 χάρη σε γκολ των Πρόμες, Άλβαρες και Ταλιαφίκο.

Άγιαξ - Λιλ 3-0 (18' Πρόμες, 50' Άλβαρες, 62' Ταγλιαφίκο)

Τσέλσι - Βαλένθια 0-1 (74' Ροντρίγκο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags