Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλή τρομερή "ρουκέτα" - Όπως με ΑΕΚ - Δεν υπάρχει!
| 2019-09-18 13:58:00

Τρελή φήμη πριν το Ολυμπιακός-Τότεναμ - Διπλή απίθανη "ρουκέτα" - Όπως με ΑΕΚ - Δεν υπάρχει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή φήμη πριν το Ολυμπιακός-Τότεναμ - Διπλή απίθανη "ρουκέτα" - Όπως με ΑΕΚ - Δεν υπάρχει!

Ξεχάστε όσα διαβάζετε. Τι παίζει πραγματικά; "Κλικ" εδώ...

Ολυμπιακός: Η επανάληψη, μητέρα της μάθησης. Όσο λοιπόν κυκλοφορεί και διακινείται το εν λόγω σενάριο, άλλο τόσο εδώ στο sportdog θα προσπαθούμε τουλάχιστον να βάζουμε τα πράματα στη θέση τους.

Πάμε λοιπόν ξανά. Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει ουσιαστικά μόνιμα "μάτια" στην Ελλάδα. Παρακολουθεί τα πάντα, είτε αυτό "κοινοποιείται" μέσω διαρροών από μάνατζερ, συλλόγους (που χορηγούν διαπιστεύσεις) είτε όχι. Κατάσταση, η οποία δεν ισχύει από φέτος ή πέρυσι, αλλά υφίσταται τουλάχιστον για μια διετία.

Αδύνατον συνεπώς, σε παιχνίδι όπως το αποψινό στο Καραϊσκάκη, να μην έδιναν παρουσία απεσταλμένοι του γερμανικού συλλόγου. Πόσο μάλλον όταν -όπως έχουμε ξαναπεί- συνδύασαν τη συγκυρία του ματς Ολυμπιακός-Τότεναμ για να βρεθούν από το Σ/Κ στην Ελλάδα και να παρακολουθήσουν όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούσαν, ανεξαρτήτως ηλικιών.

Στο παρελθόν, είναι αλήθεια, πως από τα... σκάνερ της Αϊντραχτ είχαν περάσει οι δύο Αφρικανοί του Ολυμπιακού, ο Παπ Αμπού Σισέ και ο Μαντί Καμαρά. Ειδικά μάλιστα ο δεύτερος είχε απασχολήσει πολύ τον γερμανικό σύλλογο. Ως εκεί όμως.

Το να συνδυάζεται η αποψινή παρουσία της Αϊντραχτ στο Καραϊσκάκη με scouting για τους δύο παίκτες, τη στιγμή που το πιθανότερο είναι πως κανείς δεν θα αγωνιστεί (όπως άλλωστε έγινε -όπως είχαμε επισημάνει- και στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία, όταν γράφονταν πως οι scout της Αϊντραχτ θα έβλεπαν τον Γαλανόπουλο και αυτός μπήκε αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο...) απαιτεί τουλάχιστον άλμα πίστης και λογικής.

Ναι, οι δύο Αφρικανοί, όντως ενδιαφέρουν και παρακολουθούνται από την Αϊντραχτ. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει πως κάθε παρουσία του συλλόγου στην Ελλάδα θα συνδυάζεται κατ' ανάγκην με συγκεκριμένο scouting.

Ό,τι είχε να γίνει για το εν λόγω δίδυμο άλλωστε, έχει γίνει (ειδικά από την Αϊντραχτ). Και ούτε φυσικά χρειάζεται και από την πλευρά μας να "φουσκώνουμε" ταξίδια που αφενός τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι περισσότερο... εγκυκλοπαιδικά και -πιστέψτε μας- αυτά που δημοσιοποιούνται αντιστοιχούν μόλις στο 5% αυτών που γίνονται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κακή είδηση της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags