Facebook Pixel Άρης: Είπαν "όχι" Ουζουνίδης, Δέλλας - Τεράστια διαφορά - "Απάντηση" με top όνομα
| 2019-09-18 18:00:00

Είπαν "όχι" Μαρίνος, Δέλλας - Τεράστια διαφορά - "Απάντηση" με top όνομα - Παίρνουν τον... καμένο;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Είπαν "όχι" Μαρίνος, Δέλλας - Τεράστια διαφορά - "Απάντηση" με top όνομα - Παίρνουν τον... καμένο;

Χαμός σε μεγάλη ελληνική ομάδα. Χοντρό παιχνίδι. Θα μείνεις!

Άρης: Δεν το λες και… κερδίζει πόντους ο Μίκαελ Ενινγκ, όπως τουλάχιστον προσπαθεί να πλασαριστεί τις τελευταίες μέρες. Δεν έχουν περάσει άλλωστε και… χρόνια από τη μέρα που ο Θοδωρής Καρυπίδης έκανε δεκτή την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη και βγήκε στην αγορά για προπονητή.

Οι πρώτες του κλήσεις ήταν… εντός συνόρων, ωστόσο τόσο ο Ουζουνίδης όσο και ο Δέλλας, αρνήθηκαν. Τότε, προκρίθηκε η λύση από το εξωτερικό, με την επίσημη νότα από το club να είναι πως προτεραιότητα συνιστά προπονητής από την Ιβηρική, κατά βάση Ισπανός και σε καμία περίπτωση όχι Γερμανός ή Ολλανδός.

Έγινε λοιπόν το πολύ φιλόδοξο ομολογουμένως άνοιγμα στους Ιέρο και Γκούτι, το... αυτονόητο προέκυψε στην πορεία με τις (πρακτικά) αρνήσεις των δύο Ισπανών,  αφού η διαφορά στο οικονομικό ήταν τεράστια και έτσι, πήγαμε στην τρίτη λύση από την Ισπανία, τον Ζεράρδ Λόπες, προπονητή στα φυτώρια της Μπαρτσελόνα, ενώ επικοινωνιακά, επέστρεψε, έστω και για λίγο, το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη (με την ίδια κατάληξη και στη νέα απόπειρα προσέγγισης).

Και τότε,  άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα η λύση του Μίκαελ Ενινγκ, ενός δηλαδή Γερμανού προπονητή (χώρα προέλευσης που είχε "καεί" στην αρχή από τους υπεύθυνους των "κίτρινων"), αλλοτινό του Αγγελου Χαριστέα στη Νυρεμβέργη – χωρίς πάντως οι δυο τους να έχουν τις καλύτερες των σχέσεων και την αρμονικότερη συνεργασία.

Ο Γερμανός, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει ν’ αναλάβει ήρθε  την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε το ματς με τον Παναθηναϊκό, συναντήθηκε με τον Καρυπίδη. Και όμως, η "απάντηση" του Αρη σε αυτό ήταν η διαρροή της προσπάθειας για προσέγγιση με τον… Ερνάν Κρέσπο! Ο 44χρονος όμως Αργεντινός προπονητής αρνήθηκε, οπότε, με τι ακριβώς έχουν… ξεμείνει οι "κίτρινοι";

Με τον Ζεράρδ, όχι εύκολη περίπτωση, αλλά  τουλάχιστον παλεύεται περισσότερο σε σχέση με τους Γκούτι, Ιέρο και -φυσικά- τον Ενινγκ, ο οποίος είναι και ο μόνος που έχει μέχρι στιγμής χτυπήσει την πόρτα ο Αρης και έχει ανταποκριθεί.  Αν αυτό του δίνει πόντους, καμία αντίρρηση, αλλά είναι ξεκάθαρο από την όλη πορεία της αναζήτησης νέου τεχνικού για τους "κίτρινους" πως ποτέ δεν ήταν όχι απλώς πρώτη, ούτε καν… τρίτη επιλογή.  Απλώς, τώρα, δεν υπάρχει άλλος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Δώνης - Τουλάχιστον πέντε προπονητές "παίζουν" την καρέκλα τους το Σαββατοκύριακο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags