Facebook Pixel Δεν νίκησε αλλά έΧει άστρο ο ΑΠΟΕΛ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-28 23:37:00

Δεν νίκησε αλλά έΧει άστρο ο ΑΠΟΕΛ!

Δεν νίκησε αλλά έΧει άστρο ο ΑΠΟΕΛ!

Ισόπαλο 1-1 αναδείχτηκε στην Ουκρανία ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Σαχτάρ για του ομίλους του Champions League. Η κυπριακή ομάδα μετά την τεράστια νίκη με τη Ζενίτ, άντεξε στο ουκρανικό σφυροκόπημα και πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό μέσα στο Ντόνετσκ.

Η Σαχτάρ μπήκε δυνατά στο ματς, απειλώντας με το καλημέρα τον Χιώτη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποκρούει δύσκολα του σουτ του Γουίλιαν. Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε το ματς ανεβάζοντας την απόδοσή του, είχε όμως την ατυχία να στερηθεί από νωρίς τις υπηρεσίες του Μαντούκα, ο οποίος έπαθε τράβηγμα και αντικαταστάθηκε στο 4'. Προς το τέλος του ημιχρόνου πάντως οι Ουκρανοί σφυροκόπησαν την ομάδα της Λευκωσίας, ο Χιώτης και πάλι όμως ήταν θετικός.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ ευτύχησε να προηγηθεί στο 61'!Τρισκόφσκι και Μπίδης άλλαξαν την μπάλα και ο πρώτος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 στην πρώτη μεγάλη φάση των γαλαζοκιτρίνων. Τα πανηγύρια όμως δεν κράτησαν πολύ για την κυπριακή ομάδα. Τρία αργότερα ο Γουίλιαν έκανε το γύρισμα στην περιοχή, η άμυνα του ΑΠΟΕΛ αδράνησε και ο Ζάντσον που βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, με σουτ έκανε το 1-1, ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος!

Σαχτάρ: Rybka, Kucher, Raţ, Chyzhov, Hübschman, Jadson (81' Eduardo), Willian, Teixeira (65' Douglas Costa), Srna, Adriano (76' Seleznyov), Mkhitaryan

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Μποαβεντούρα, Ζορζ, Ολιβέιρα, Πουρσαϊτίδης, Μοράις, Γιάχιτς (58' Μαρσίνιο), Πίντο, Τρισκόφσκι, Μαντούκα (4' Χαραλαμπίδης), Αΐλτον (77' Σολάρι)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags