Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα "δεύτερα" της Παρί διέλυσαν τη Ρεάλ – Ανατροπάρα Ατλέτικο με Γιούβε – "Καθάρισε" η Μπάγερν (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-18 23:53:00

Τα "δεύτερα" της Παρί διέλυσαν τη Ρεάλ – Ανατροπάρα Ατλέτικο με Γιούβε – "Καθάρισε" η Μπάγερν (Vid)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Τα "δεύτερα" της Παρί διέλυσαν τη Ρεάλ – Ανατροπάρα Ατλέτικο με Γιούβε – "Καθάρισε" η Μπάγερν (Vid)

"Πάρτι"για Ντιναμό Ζάγκρεμπ, διπλά Σίτι και Λοκομοτίβ.

Champions League: Ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά ήταν η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι Παριζιάνοι πήραν μεγάλη νίκη με 3-0, ενώ η Ατλέτικο βρέθηκε να χάνει 2-0 από τη Γιουβέντους, αλλά ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μπάγερν νίκησε 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα και πήρε κεφάλι στον όμιλο του Ολυμπιακού, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέλυσε με 4-0 τη Αταλάντα.

Σημαντικά διπλά πήραν Μάντσεστερ Σίτι (3-0 τη Σαχτάρ) και Λοκομοτίβ Μόσχας (2-1 τη Μπάγερ Λεβερκούζεν).

1ος Όμιλος

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε εξ’ αρχής επικεφαλής του ομίλου μετά τη μεγάλη νίκη της με 3-0 επί της Ρεάλ και την ισοπαλία (0-0) στην αναμέτρηση Μπριζ – Γαλατασαράι.

Παρά το γεγονός ότι οι Παριζιάνοι παρατάχθηκαν με πολύ σημαντικές απουσίες (Νεϊμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ), είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Άνχελ Ντι Μαρία, που πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ και… ξέρανε την πρώην ομάδα του, με τον Μενιέ να «γράφει» το τελικό 3-0.

Μπριζ - Γαλατάσαραϊ 0-0

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ  Μαδρίτης 3-0 (14' 33' Ντι Μαρία, 90+1' Μενιέ)
 

2ος Όμιλος

Το 2-2 του Ολυμπιακού με την Τότεναμ έδωσε την ευκαιρία στη Μπάγερν να πάρει κεφάλι στον όμιλο και οι Βαυαροί έκαναν το… καθήκον τους κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Μπάγερν επικράτησε 3-0 των Σέρβων χάρη σε γκολ των Κομάν, Λεβαντόφσκι και Μίλερ ενώ παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, θα μπορούσε να είχε πετύχει μεγαλύτερο σκορ, αφού είχε τρία δοκάρια!

Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2 (44' Ποντένσε, 54' πεν. Βαλμπουενά/ 26' Κέιν, 30' Μόουρα)

Μπάγερν Μονάχου - Ερυθρός Αστέρας 3-0 (34' Κομάν, 80' Λεβαντόβσκι, 90+1' Μίλερ)
 

3ος Όμιλος

Η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να φανερώνει τη δυναμική της στην έδρα της Σαχτάρ, από την οποία πέρασε με «περίπατο» (3-0) χάρη σε γκολ των Μαχρέζ, Γκιντογκάν και Ζεσούς.

Εφιαλτική ήταν η πρεμιέρα της Αταλάντα στο Champions League, καθώς η ιταλική ομάδα έγινε έρμαιο των ορέξεων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τους Κροάτες να «καθαρίζουν» το ματς από το πρώτο μέρος και να παίρνουν άνετη νίκη με 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Όρσιτς που πέτυχε τρία γκολ.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αταλάντα 4-0 (10' Λέοβατς, 31' 43' 68' Όρσιτς)

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (24' Μαχρέζ, 38' Γκιουντογκάν, 76' Ζεσούς)
 

4ος Όμιλος

Στο πιο συναρπαστικό ματς της βραδιάς, η Γιουβέντους προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Ατλέτικο με τρομερό σουτ του Κουαδράδο και κεφαλιά του Ματουιντί, όμως οι Μαδριλένοι έβγαλαν αντίδραση, μείωσαν με κεφαλιά του Σάβιτς και ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Ερέρα στο 90’. Στις καθυστρήσεις ο Ρονάλντο έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει τη νίκη στη Γιουβέντους.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τη Λοκομοτίβ Μόσχας στην κορυφή του ομίλου, αφού οι Ρώσοι πήραν μεγάλο διπλό με 2-1 στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους 2-2 (70' Σάβιτς, 90' Ερέρα / 48' Κουαδράδο, 65' Ματουιντί)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Λοκομοτίβ Μόσχας 1-2 (25' αυτ. Χέβεντες / 16' Κριχόβιακ, 37' Μπαρίνοφ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags