Facebook Pixel Μέλο Περέιρα: Τα... άκουσε από τον Θοδωρή Καρυπίδη!
| 2019-09-19 15:35:00

Κορυφαία ατάκα Περέιρα για VAR - "Καρφιά" Καρυπίδη για Σιδηρόπουλο - Τι είπε η Nova!

Sportdog Team
Κορυφαία ατάκα Περέιρα για VAR - "Καρφιά" Καρυπίδη για Σιδηρόπουλο - Τι είπε η Nova!

Όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στη συνάντηση και μετά από αυτή!

Μέλο Περέιρα: Δηλώσεις υπέρ του VAR μετά τη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επικεφάλης της ΚΕΔ, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου:

Για τη συνάντηση: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση. 'Ηταν θετική η παρουσία όλων των εμπλεκομένων, των ομάδων, των εταιριών, των τηλεοράσεων και της ΚΕΔ. Ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με αρκετές ιδέες. Η κατάληξη ήταν ικανοποιητική. Βλέπουμε θετική χρησιμοποίηση του VAR».

Για τη χρήση του VAR: «Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση είναι ένα πρότζεκτ που τώρα ξεκίνησε είναι σε εξέλιξη, όλα μαθαίνουν πράγαμτα. Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι και τους διαιτητές. Το είδαμε σε τρεις αγωνιστικές και πιστεύω μέσα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν έδωσε ώθηση στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα».

Για την καθυστερημένη είσοδο του βαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν μπορώ να το πω δημόσια, αυτό που μπορώ να πω είναι ένα προτζεκτ, μαθαίνουμε, με πολλές τεχνολογίες και τεχνικούς να εμπλέκονται, οπότε το σημαντικό είναι για μας το αποτέλεσμα, λιγότερα λάθη και περισσότερο δίκαια αποτελέσματα».

Κράξιμο από τον Θοδωρή Καρυπίδη!

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο πρόεδρος του Άρη είπε σε έντονο ύφος στον Περέιρα, για τον Σιδηρόπουλο και τον ορισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Για ποιον λόγο δεν ορίστηκε ξένος ρέφερι; Οτιδήποτε συμβεί η ευθύνη θα είναι δική σου, αφού είναι λάθος ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή".

Στη συνέχεια είπε προς τον Βαγγέλο Γραμμένο: "Με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε έλλνα διαιτητή και ειδικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι; Πως γίνετε όλη η Θεσσαλονίκη να ήξερε από τη Δευτέρα πως θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος;".

"Και ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ; Πως θα φύγει η καχυποψία που υπάρχει; Και με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο, όταν εσύ ο ίδιος με διαβεβαίωσες πέρσι πως σφυρίξει ξένος διαιτητής στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και φέτος;", συμπλήρωσε αργότερα.

Πήρε θέση η Nοva!

Από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού έγινε πρόταση ώστε να μην υπάρχουν καχυποψίες στο πρωτάθλημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι συμβαίνει στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Superleague. Σχολίασαν, μάλιστα, ότι η ξεχωριστή παραγωγή  πλάνων του VAR σε σχέση με την τηλεοπτική παραγωγή, θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να εκλείψουν φαινόμενα πιθανής καψυποψίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags