Facebook Pixel Αυτό με το συμβόλαιο, πώς του ήρθε;
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-29 01:34:00

Αυτό με το συμβόλαιο, πώς του ήρθε;

Αυτό με το συμβόλαιο, πώς του ήρθε;

Δυσάρεστη εντύπωση στις τάξεις του Ολυμπιακού προκάλεσε η αντίδραση του Μιραλάς κατά την αντικατάστασή του, ενώ ερωτηματικά προκαλούν και οι δηλώσεις που έκανε μετά για να τα ...μαζέψει.

Ο Βέλγος φορ, που έκανε μια χειρονομία, "στράβωσε" και έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια όταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έβγαλε για να βάλει τον Αμπντούν στο 75΄, αναμένεται να τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο, ενώ ο Βάσκος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι "θα το λύσουμε" όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά το ματς, συμπληρώνοντας πως "δεν μου άρεσε η ενέργεια" και πως "χρειάζεται σεβασμός σε όλες τις αποφάσεις".

Ο Μιραλάς, με τη σειρά του, απέφυγε να μιλήσει στον ελληνικό Τύπο (τουλάχιστον για την ώρα), ωστόσο σε δηλώσεις του σε Γάλλους δημοσιογράφους, είπε κάποια …μυστήρια πράγματα και έκανε επιπλέον και κριτική στον Βαλβέρδε για τη θέση που τον έβαλε! Αφού τόνισε πως "μίλησα με τον προπονητή μου και πλέον όλα είναι εντάξει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", σημειώνοντας πως δεν του άρεσε που έπαιξε ως αριστερός εξτρέμ και όχι στην κορυφή της επίθεσης, είπε κάτι που εκ πρώτης όψεως φαίνεται εντελώς άσχετο: "Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό".

Τι εννοούσε ο Βέλγος; Μήπως έστελνε μήνυμα ότι αυτός θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό και όταν θα έχει φύγει ο Βαλβέρδε; Μπορεί και όχι, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θέση άμυνας μετά την κακή συμπεριφορά του και σίγουρα σκοπός του ήταν να τα μαζέψει και να ενισχύσει τη θέση του. Ειδικά σε μια βραδιά που, αν εξαιρέσει κανείς το τελικό αποτέλεσμα, η συνολική εικόνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλή, υποχρεώνοντας όλα τα στελέχη της αποστολής να μιλούν για μια εμφάνιση "υποθήκη για το μέλλον".

Πάντως, ακριβώς επειδή οι δηλώσεις έγιναν σε Γάλλους δημοσιογράφους, δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποια διευκρινιστική δήλωση από πλευράς Μιραλάς, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν με δηλώσεις που έγιναν στον ξένο Τύπο και "παρερμηνεύτηκαν"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags