Facebook Pixel Tρελαίνει top όνομα της ΑΕΚ - Άλλαξε μάνατζερ για να... - Τι "παίζει" με ΠΑΟΚ
| 2019-09-20 11:16:00

Tρελαίνει top όνομα της ΑΕΚ - Άλλαξε μάνατζερ για να... - Τι "παίζει" με ΠΑΟΚ - Είναι "τελειωμένος"

του Γιώργου Θεοδωράκη
Tρελαίνει top όνομα της ΑΕΚ - Άλλαξε μάνατζερ για να... - Τι "παίζει" με ΠΑΟΚ - Είναι "τελειωμένος"

Με ποιον "πλακώθηκε", πόσα θέλει και πώς γυρίζει; Παρασκήνιο-φωτιά!

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Νίκλας Χουλτ συντηρείται στην επικαιρότητα. Αυτό, για την ΑΕΚ των τόσων προβλημάτων του τελευταίου διαστήματος, μάλλον για καλό πρέπει να λογίζεται. Αν δηλαδή το θέμα της παραμονής ή όχι του Σουηδού μπακ βρίσκεται σταθερά σε πρώτο πλάνο, τότε μάλλον, τα υπόλοιπα (και σοβαρότερα) πρέπει να πηγαίνουν καλά.

Την περασμένη εβδομάδα, στο sportdog σημειώναμε πως ο παίκτης δύσκολα θα ανανεώσει με την Ένωση. Όταν πριν 2,5 χρόνια, φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό το πήρε πάνω του υποχρεώνοντας ουσιαστικά και τον τότε ατζέντη του, τον Μαρτίν Νταλίν, να κάνει δεκτή την πρόταση των Κιτρινόμαυρων.

Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Νίκλας Χουλτ από τα τέλη της περασμένης σεζόν εκπροσωπείται από τον γνωστό για τις άκρες του στη σκανδιναβική αγορά, Χασάν Τσετινκάγια, μάνατζερ, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις (και είτε έχει κάνει deals είτε έχει φτάσει στα πρόθυρα τέτοιων) τόσο με την ΑΕΚ όσο και τον ΠΑΟΚ.

Φτάνουν όμως αυτά για να αλλάξουν την εκτίμηση που υπάρχει αυτήν τη στιγμή για το κατά πόσον θα πρέπει να προταθεί στον Σουηδό επέκταση συμβολαίου; Δύσκολα. Η Ένωση έχει τον Λόπες και τον Χουλτ, δύο μπακ δηλαδή που μεικτά της κοστίζουν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Λόπες ανανέωσε στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Προφανής και αυτονόητη συνεπώς η επιλογή του club.

Πέραν του οικονομικού, προσθέστε και τις (ολοένα και αυξανόμενες) φωνές που δεν δηλώνουν... ικανοποιημένοι από τη συνολική εικόνα του Σουηδού, τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά και εύλογα προκύπτει το συμπέρασμα πως τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον δεν μοιάζει ωφέλιμο για την ομάδα να δώσει ένα ποσό που πιθανότατα θα προσεγγίζει τις 400.000 ευρώ (μια δηλαδή αύξηση της τάξης του 10-15% σε σχέση με τις τρέχουσες απολαβές του παίκτη) για να έχει τον διεθνή μπακ σε ρόλο ουσιαστικά ρεζέρβας πολυτελείας του Λόπες, χωρίς επιπρόσθετα κανείς να πείθεται πως αξίζει αυτά τα χρήματα.

Αν τώρα, ο Σουηδός στείλει μηνύματα -γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει επικοινωνία των δύο πλευρών ως προς το θέμα της ανανέωσης- πως είναι διατεθειμένος να κάνει ένα πολύ σημαντικό σκόντο στις απαιτήσεις του, τότε μπορεί το θέμα να τεθεί σε διαφορετική βάση. Στα 29 το όμως ο Χουλτ, εν ενεργεία διεθνής με τη Σουηδία, δύσκολα θα μπει σε αυτή τη διαδικασία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα πληροφορία-φωτιά - Κίνηση-ματ Τίγρη - Σκάνει μεταγραφάρες - Έτσι απογειώνει την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags