Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ξεχάστε Γαλανόπουλο, Καμαρά - "Εκλεκτός" ο Λιβάγια, παίζει και του Μπάρκα
| 2019-09-20 13:43:00

Ξεχάστε Γαλανόπουλο, Καμαρά - "Εκλεκτός" ο Λιβάγια - Παίζει και του Μπάρκα - Αποκαλύψεις!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξεχάστε Γαλανόπουλο, Καμαρά - "Εκλεκτός" ο Λιβάγια - Παίζει και του Μπάρκα - Αποκαλύψεις!

Απίθανα πράγματα διαβάζουμε. Τι ισχύει; Ρεπορτάζ με ονόματα... 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Δεν είναι μόνο η βλακεία αήττητη. Είναι και η αμάθεια. Μέρες τώρα πληροφορούμαστε για την παρουσία ανθρώπων της Αϊντραχτ στην Ελλάδα. Παραγνωρίστηκε το γεγονός που τονίστηκε από το sportdog, πως μάτια του γερμανικού συλλόγου βλέπουν εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, ό,τι κινείται στην (ποδοσφαιρική) πατρίδα μας.

Παρά ταύτα, εκτιμήθηκε πως επανέρχεται για να τσεκάρει τον Γαλανόπουλο. Πέραν του ότι ο μέσος της ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε παρά μόνο στο τελευταίο τέταρτου του κυριακάτικου ματς της Ενωσης με τη Λαμία, ενημερώνουμε πως έχει βγει από τις προτεραιότητες της Αϊντραχτ.

Συνεχίστηκε το ντεμαράζ με αναφορές πως θα τσεκαριστεί ο Μαντί Καμαρά στο ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Η λεπτομέρεια ότι δεν αγωνίστηκε ο Αφρικανός δεν ήταν ποτέ δυνατόν να χαλάσει την όμορφη ιστορία.

Εδώ βέβαια, η αλήθεια είναι πως ο "ερυθρόλευκος" άσος όντως βρίσκεται στους υπό παρακολούθηση ποδοσφαιριστές (σε αντίθεση με τον Γαλανόπουλο), αλλά ταξίδι, επί τούτου, για scouting -πόσο μάλλον όταν είναι γνωστό πως δεν πρόκειται να παίξει- δεν έγινε και δεν θα γίνονταν ποτέ.

Το sportdog γνωρίζει ποιοι ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν πάρει "κεφάλι" στην αξιολόγηση και το τσεκάρισμα (μόνο τέτοιο γίνεται αυτή την εποχή, τίποτα περισσότερο και δεν προμηνύει και τίποτα επίσης…) από τα ελληνικά γήπεδα. Έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας το όνομα του Μάρκο Λιβάγια. Δεν είναι ο βασικός στόχος της Αϊντραχτ, είναι όμως υπαρκτή περίπτωση.

Εχουμε επίσης αναφέρει τον Μπάρκα, που σταθερά είναι -και θα παραμείνει- στις λίστες του γερμανικού club. Εσχάτως όμως, άλλος είναι ο... εκλεκτός της Αϊντραχτ. Θα περιμένουμε να δούμε πόσο θα συνεχιστούν οι αναφορές στο περί Γαλανόπουλου και Καμαρά θέμα. Και μέχρι την επόμενη φορά (που θα είναι το... ερχόμενο Σ/Κ) που άνθρωπος του συλλόγου θα βρίσκεται στην Αθηνα για να παρακολουθήσει τουλάχιστον πέντε παιχνίδια, θα αποκαλύψουμε -τότε- και την ταύτοτητά του.

Μόνο και  μόνο για να αναδείξουμε αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή. Το scouting δεν λέει τίποτα. Ειδικά αυτήν την εποχή. Και ακόμη περισσότερο δεν λέει τίποτα όταν προέρχεται από μια ομάδα που γνωρίζει τα πάντα όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικών ομάδων και παιχνιδιών, αλλά και ακαδημιών και προπονήσεων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ποντένσε; Αυτός έχει τρελάνει όλους στο λιμάνι - Τεράστιος παίκτης, παίρνει... μεταγραφάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags