Facebook Pixel Νίκησε την Τσέλσι και έκανε το 6/6 η Λίβερπουλ - Επική ανατροπή για Άρσεναλ! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-22 20:38:00

Χωρίς... φρένα η Λίβερπουλ, νίκησε την Τσέλσι και έκανε το 6/6 - Επική ανατροπή για Άρσεναλ! (vid)

Sportdog Team
Χωρίς... φρένα η Λίβερπουλ, νίκησε την Τσέλσι και έκανε το 6/6 - Επική ανατροπή για Άρσεναλ! (vid)

Φοβερές ματσάρες στην Αγγλία.

Την έκτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Τσέλσι, καθώς οι Κόκκινοι επικράτησαν με 2-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", διατηρώντας την διαφορά των πέντε βαθμών από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Κόκκινοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και στο 14' άνοιξαν το σκορ με τρομερό σουτ του Αλεξάντερ-Άρνολντ μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ. Στο 27΄η Τσέλσι έβαλε γκολ με τον Αθπιλικουέτα, όμως μετά από έλεγχο στο VAR ακυρώθηκε, καθώς ο Μάουντ που έκανε την σέντρα στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τα συναισθήματα άλλαξαν άρδην μετά από τρία λεπτά, αφού η Λίβερπουλ έκανε δύο τα τέρματά της με κεφαλιά του Φιρμίνο ύστερα από φάουλ του Ρόμπερτσον. Οι γηπεδούχοι πάντως κατάφεραν να μειώσουν στο 71' με μια εκπληκτική προσπάθεια του Καντέ και μέχρι το τέλος πίεσαν ασφυκτικά, όμως η Λίβερπουλ κράτησε την σπουδαία νίκη, παραμένοντας αήττητη με 6/6 στο πρωτάθλημα.

Στο άλλο παιχνίδι στο "Έμιρεϊτς" η Άρσεναλ γύρισε από την... κόλαση, αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 και 2-1 από την Άστον Βίλα, όμως κατάφερε να κάνει απίστευτη ανατροπή παίζοντας μάλιστα και με δέκα παίκτες!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags