Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Απίστευτο τι συνέβη με Μεριά στο ΟΑΚΑ – Λάθη Μαρτίνς - Αυτοί "εξέθεσαν" τον Ολυμπιακό!
| 2019-09-22 23:23:00

Απίστευτο τι συνέβη με Μεριά στο ΟΑΚΑ – Λάθη Μαρτίνς - Αυτοί "εξέθεσαν" τον Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο τι συνέβη με Μεριά στο ΟΑΚΑ – Λάθη Μαρτίνς - Αυτοί "εξέθεσαν" τον Ολυμπιακό!

Γι’ αυτό δεν νίκησε. Πρώτη φορά τόσο κακοί φέτος!

Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποτίμησε τον Παναθηναϊκό και έφυγε τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ (1-1). Ο Πέδρο Μαρτίνς σαφώς και χρεώνεται μεγάλο κομμάτι της σημερινής αποτυχίας των Πειραιωτών να πάρουν το διπλό, ενώ μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι παίκτες του.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν έκανε καμία αλλαγή τελικά σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Τότεναμ, με συνέπεια η ομάδα του να μην έχει ενέργεια, να μην βγάζει αυτοματισμούς και να μην μπορεί να ακολουθήσει σε τρεξίματα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Βαλμπουενά και Ποντένσε ήταν φανερά... μία ταχύτητα κάτω, προφανώς όντας πολύ κουρασμένοι από την προσπάθεια της Τετάρτης, ενώ ούτε οι αλλαγές τον Καμαρά και Ραντζέλοβιτς κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Αυτά είναι όσα... χρεώνονται στον Μαρτίνς για την τακτική που ακολούθησε στο ΟΑΚΑ, ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η συνολική αντίδραση του «ερυθρόλευκου» πάγκου στο δεύτερο ημίχρονο στο θέμα που προέκυψε με τον Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος με το ματς στο 0-1 διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όμως ενώ ετοιμαζόταν να γίνει αλλαγή, ο παίκτης είπε ότι θα «σφίξει» τα δόντια. Τελικά, τον άφησαν να τελειώσει το ματς και το... πλήρωσαν, καθώς ήταν αυτός που έκανε το πέναλτι στο 90’.



Πρώτη φορά τόσο κακοί Μεριά – Σεμέδο!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε από το πρώτο ημίχρονο και ισοφαρίστηκε στο φινάλε από τον -ευρισκόμενο σε αγωνιστική κρίση- Παναθηναϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα της Τετάρτης κόντρα στην Τότεναμ, αφού παρουσίασαν ελάχιστα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι, αυτό όμως που εξέπληξε ακόμα περισσότερο ήταν η αμυντική αστάθεια που επέδειξαν.

Στο σημερινό παιχνίδι αμφότεροι οι κεντρικοί αμυντικοί των Πειραιωτών, Σεμέδο και Μεριά, έκαναν το χειρότερο φετινό τους ματς σε ατομικό επίπεδο, ενώ και η μεταξύ τους συνεργασία ήταν προβληματική.

Οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού «κουτουλούσαν» σε αρκετές φάσεις, ενώ ειδικά ο Μεριά δεν πατούσε καλά από την αρχή, κάνοντας αρκετά ατομική λάθη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το τετ α τετ που… χάρισε στον Μακέντα μόλις στο 2’ και φυσικά το πέναλτι που έκανε στον Ιταλό μετά από εύκολη ντρίμπλα που δέχθηκε στο 90’, από το οποίο ισοφάρισαν οι Πράσινοι.

Θυμίζουμε ότι και ο Σεμέδο έκανε πέναλτι νωρίτερα, όταν έχασε τον Περέα στην πλάτη του, όμως ο Σα γλίτωσε –προσωρινά- τον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας μεγάλη επέμβαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags