Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πού ήταν ο κόσμος; - Σε τρία χρόνια Δώνης και Νταμπίζας - Ήρωας Διούδης"
| 2019-09-23 13:50:00

"Ρουκέτες" Κωνσταντίνου: "Πού ήταν οι οπαδοί; - Σε τρία χρόνια Δώνης-Νταμπίζας - Ήρωας Διούδης"

του Γιώργου Κτενά
"Ρουκέτες" Κωνσταντίνου: "Πού ήταν οι οπαδοί; - Σε τρία χρόνια Δώνης-Νταμπίζας - Ήρωας Διούδης"

"Ξεχώρισα Μακέντα, Γιόχανσον - Δεν το παραδέχθηκε ο Μαρτίνς".

Στο γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού υποτίμησαν τον Παναθηναϊκό στο χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε, ακόμα, ότι ο Σωκράτης Διούδης ήταν ήρωας που αγωνίστηκε με τόσο σοβαρό πρόβλημα στη μέση, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους Μακέντα-Γιόχανσον, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Δώνης-Νταμπίζας θα κριθούν στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

"Πού ήταν ο κόσμος;"

"Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε διαφορετική εικόνα από ό,τι είχε κάνει σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά η δική μου πείρα λέει ότι στα ντέρμπι οι ομάδες αυτού τού επιπέδου παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο. Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Γι' αυτό και ήμουν σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε διαφορετικό πρόσωπο εναντίον του Ολυμπιακού, άσχετα αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που έχουν ονειρευτεί και συνηθίσει οι οπαδοί του", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την παρουσία των οπαδών του συλλόγου:

"Αυτό που ήταν μειονέκτημα χθες για την ομάδα, ήταν η παρουσία μόνο έξι χιλιάδων οπαδών τού συλλόγου στην κερκίδα. Ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί στην ομάδα και όχι στα πρόσωπα. Αυτό που είδαμε χθες ήταν αυτοί οι λίγοι να στηρίζουν μέχρι το τέλος την ομάδα τους, να βοηθάνε με ενθουσιασμό και πάθος. Θεωρώ ότι οι οπαδοί θα πρέπει να συσπειρωθούν ακόμα περισσότερο γύρω από την ομάδα".

"Πολύ καλοί Δώνης-Νταμπίζας"

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την παρουσία του διαιτητή;

"Μπορεί να μην ήταν ο τοπ διαιτητής, αλλά τα πέναλτι ήταν πέναλτι. Ήταν μέσα στο παιχνίδι και δε νομίζω ότι αδίκησε κανέναν. Θεωρώ ότι η παρουσία του ήταν καλή".

Έδωσε απαντήσεις ο Παναθηναϊκός σε αυτό το παιχνίδι;

"Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά γιατί πήρε πολλούς καινούργιους παίκτες, αρκετοί από τους οποίους ήρθαν μετά από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί, χρειάζεται καλύτερη ομοιογένεια, γι' αυτό χρειάζεται πίστωση χρόνου. Γιατί ο Δώνης είναι πολύ καλός προπονητής, όπως και ο Νταμπίζας είναι πολύ καλός στη δουλειά του και μπορεί να διορθώσει πολλά για να γίνει καλός ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα έχει εκπονήσει από πέρσι τριετές πλάνο, αρά σε τρία χρόνια θα είναι σε θέση να κριθούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα".



"Τον υποτίμησε ο Ολυμπιακός - Ήρωας ο Διούδης"

Η άποψή σας για τον Ολυμπιακό;

"Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να μην το παραδέχτηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, αλλά οι παίκτες του με την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο αυτό έδειξαν. Ήταν διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτήν που είχαμε δει εναντίον της Τότεναμ. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι και ο Παναθηναϊκός δεν τους άφησε να αναπτυχθούν".

Ποιους παίκτες ξεχωρίσατε από τον Παναθηναϊκό;

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήθελαν να αποδείξουν ότι οι προηγούμενες εμφανίσεις τους ήταν συμπτωματικές. Δεν έδειξαν κάτι πολύ σπουδαίο, βέβαια, αν και έχουν θετικά στοιχεία ως παίκτες. Οι καινούργιοι χρειάζεται να προσαρμοστούν περισσότερο, προκειμένου να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αρμόζει. Πολύ καλός ήταν ο Μακέντα σε αυτό το παιχνίδι, ενώ και ο Γιόχανσον έκανε καλό παιχνίδι. Οι νέοι που μπήκαν ήταν αγχωμένοι και δεν μπόρεσαν να προσφέρουν όσο μπορούσαν. Χρειάζεται πίστωση χρόνου ο Παναθηναϊκός, μην το ξεχνάμε αυτό".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τους τερματοφύλακες και την παρουσία τους στο ντέρμπι.

"Ο Σα είναι πολύ έμπειρος και καλός τερματοφύλακας και δεν περιμέναμε το χθεσινό ντέρμπι για να το μάθουμε. Από πέρσι δείχνει την αξία του στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Διούδης από την άλλη είναι ήρωας που έπαιξε με αυτό το πρόβλημα που είχε στη μέση και γι' αυτόν τον λόγο του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελάθηκε" ο Νταμπίζας - "Μπούκαρε" στα αποδυτήρια και δείτε τι αδιανόητο είπε στους παίκτες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags