Facebook Pixel Άρης: Ποιος Ιντέγε; Αυτός "τρέλανε" την Τούμπα - Μεταγραφάρα
| 2019-09-23 14:45:00

Ποιος Ιντέγε; Αυτός "τρέλανε" την Τούμπα - Έκανε φοβερά πράγματα - "Τσιμπιούνται" στον Ολυμπιακό!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Ιντέγε; Αυτός "τρέλανε" την Τούμπα - Έκανε φοβερά πράγματα - "Τσιμπιούνται" στον Ολυμπιακό!

Μεγάλος... κίνδυνος. Τρίβουν όλοι τα μάτια τους. Μεταγραφάρα.

Άρης: Άτυχοι μπορούν να αισθάνονται στο "κίτρινο" στρατόπεδο μετά την ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, με τη δεύτερη μάλιστα στο 87', ενώ δέχθηκαν την ισοφάριση στο 97'.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, όμως απειλήθηκαν ελάχιστα, έπαιξαν πολύ έξυπνα και όπως εξελίχθηκε το ματς θα μπορούσαν να φύγουν με ένα ιστορικό διπλό.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν φυσικά οι Ιντέγε και Ματίγια, που εκτός από τα γκολ βοήθησαν πάρα πολύ σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο κορυφαίος για την ομάδα του Τόλη Τερζή ήταν για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Γιάννης Φετφατζίδης.



Ο ταλαντούχος μεσοεπεθετικός, που την προηγούμενη αγωνιστική σκόραρε με κεφαλιά κόντρα στον Παναθηναϊκό και έκανε συνολικά πολύ καλό παιχνίδι, ήταν εξαιρετικός και στην Τούμπα, όπου αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για την άμυνα των γηπεδούχων και μάλιστα κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες παρότι είναι μικρός στο δέμας, ενώ κράτησε και αρκετά μπάλα λόγω της ποιότητάς του.  

Ο "Φέτφα" που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έτρεξε πάρα πολύ, βοήθησε επιθετικά τον Ιντέγε, στον οποίο μάλιστα στο 1-1 έδωσε και μία τρομερή ασίστ εντός περιοχής για να σκοράρει για δεύτερη φορά, όμως ο Πασχαλάκης του είπε "όχι" με τα πόδια.

Ο Έλληνας άσος λοιπόν εξελίσσεται σε μία από τις καλύτερες μεταγραφές του Άρη, καθώς μπορεί να πήγε στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Γενάρη, όμως φέτος έχοντας κάνει προετοιμασία, έχει δέσει πάρα πολύ και πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Δείχνει να ταιριάζει πολύ με τους Ιντέγε και Ντιγκινί, ενώ με τον Γκάμα που παίζει και αυτός στα άκρα, αλλάζουν συνεχώς πλευρές και μπερδεύουν τους αντίπαλους αμυντικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στην Τούμπα - Απίστευτη εντολή από Άρη - Θα τιναζόταν στον αέρα το ντέρμπι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags