Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίθανα πράγματα για Μαρτίνς - Τι "παίζει" μετά τον ΠΑΟ
| 2019-09-24 11:36:00

Απίθανα πράγματα για Μαρτίνς - Τι "παίζει" μετά τον ΠΑΟ - Τα... διαγράφουν όλα; - Τρέλα στο λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανα πράγματα για Μαρτίνς - Τι "παίζει" μετά τον ΠΑΟ - Τα... διαγράφουν όλα; - Τρέλα στο λιμάνι

Δεν υπάρχει! Έχει... θέμα ο Πορτογάλος; "Κλικ" στο sportdog...

Ολυμπιακός: Η εικόνα των Πειραιωτών στο ντέρμπι πέραν του... αυταπόδεικτου για την κακή εμφάνιση των "ερυθρόλευκων" επιβεβαιώνεται και στατιστικά. Ποτέ άλλοτε λοιπόν επί Πέδρο Μαρτίνς, δεν ολοκλήρωσαν παιχνίδι με μόλις πέντε τελικές.

Σύμφωνοι, αυτές δεν αποτελούν πανάκεια για την αξιολόγηση ενός ματς και μιας εμφάνισης, σε συνδυασμό όμως με την εικόνα (και το αποτέλεσμα προφανώς) ενισχύουν το πόσο πραγματικά κακή ήταν η εμφάνιση και προφανώς και λάθος η προσέγγιση του προπονητή.

Για τον τρόπο που το σκέφτηκε ο Πορτογάλος και παρέταξε την ίδια ενδεκάδα στο ντέρμπι, τα είπαμε από χθες. Όπως άλλωστε -κάτι που επίσης αποτυπώνεται από τα σημερινά πρωτοσέλιδα- και τη δεδομένη πρόθεση του πλέον να ανοίξει το rotation, κάτι που επισημάναμε από χθεσινό μας ρεπορτάζ πως πάνω κάτω, χρονικά, είχε κάνει το ίδιο και πέρυσι. 

Το θέμα φυσικά δεν έχει να κάνει με τον Πέδρο Μαρτίνς. Εξυπακούεται πως μια κακή μέρα στη δουλειά, ή αν θέλετε μια λανθασμένη προσέγγιση (ακόμη και λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στην ανωτερότητα της ακόμη και κουρασμένης ομάδας του...) δεν μπορεί να αναιρέσει όλα όσα έχει να επιδείξει και να καταγράψει μόνο το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός.

Και συνεπώς, είναι αυτονόητο πως κανείς εντός των "ερυθρόλευκων" δεν θέτει το παραμικρό ζήτημα για τον Πορτογάλο. Αυτονόητες οι ευθύνες του για τη συγκεκριμένη εμφάνιση/προσέγγιση/εξέλιξη/έκβαση -τις παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού- αλλά ως εκεί.

Κι αυτό αποδεικνύει την πρόοδο που έχει κάνει ο κόουτς και τη θέση που έχει εδραιώσει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, αλλά κυρίως και στην κοινή γνώμη του Ολυμπιακού, η οποία και αναγνωρίζει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Πορτογάλος στο διάστημα της παρουσίας του στο λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαρωτικές αλλαγές Μαρτίνς στην 11άδα - Παίρνει "σκούπα" μετά τον ΠΑΟ - Τρελές εκπλήξεις 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags