Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άξιος της μοίρας του ο Μαρτίνς - Αυτός δεν κάνει - Θα κερδίσει η ΑΕΚ"
| 2019-09-24 15:01:00

"Άξιος της μοίρας του ο Μαρτίνς - Δύο είναι τα προβλήματα - Αυτός δεν κάνει - Θα κερδίσει η ΑΕΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Άξιος της μοίρας του ο Μαρτίνς - Δύο είναι τα προβλήματα - Αυτός δεν κάνει - Θα κερδίσει η ΑΕΚ"

Ατάκες-φωτιά για ντέρμπι, Ολυμπιακό. "Είναι μεγάλος αμυντικός".

Αυστηρή κριτική στον Ολυμπιακό και την εικόνα που είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε ο γνωστός φίλαθλος των Ερυθρόλευκων και δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, μέσω του sportdog.

Αναφέρθηκε στους δύο λόγους που ευθύνονται για την κακή παρουσία των Πειραιωτών, μίλησε για το μεγάλο λάθος τού Πέδρο Μαρτίνς να μη φρεσκάρει την 11άδα, ενώ τόνισε ότι δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο χρειάζεται ένας άλλου τύπου αμυντικός.

Τέλος, μίλησε και για τον Παναθηναϊκό που τα κατάφερε καλά, καθώς από την αρχή της σεζόν ζούσε για αυτό το παιχνίδι.

"Άξιος της μοίρας του ο Μαρτίνς"

"Δεν με ικανοποίησε το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός. Ήμουν από αυτούς που έλεγαν ότι σε τέτοια ντέρμπι δεν παίζει ρόλο η κατάσταση των ομάδων, αλλά το πόσο καλά είναι προετοιμασμένες για να πάρουν τη νίκη. Δεν μου άρεσε η ομάδα, ο τρόπος που έπαιξε θεωρώ ότι απογοήτευσε τον κόσμο του Ολυμπιακού, που είχε πάρει τα πάνω του μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Γ. Παπαγιάννης και συμπλήρωσε για το τι ευθύνεται για την ισοπαλία των Πειραιωτών και την κακή εμφάνιση:

"Κατά τη γνώμη μου δύο πράγματα ευθύνονται για την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού. Το πρώτο είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι ξένοι προπονητές που έχει ο Ολυμπιακός, δεν μπαίνουν στους ρυθμούς των ντέρμπι και δεν προετοιμάζουν σωστά την ομάδα πριν από τα μεγάλα παιχνίδια. Άρα το πρώτο ζητούμενο είναι η ψυχολογική προετοιμασία.

Το δεύτερο ζητούμενο είναι το μεγάλο λάθος του Μαρτίνς που δεν ανανέωσε την 11άδα. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πλεονέκτημα στην Ελλάδα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του: Έχει σχεδόν δύο ισάξιες 11άδες. Εάν δεν αξιοποιείς, κύριε Μαρτίνς, κάποιες από τις μεταγραφές που έγιναν για να ξεκουράσεις τους βασικούς σου, που ξεπατώθηκαν στο τρέξιμο με την Τότεναμ, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Πάντως θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο απόγευμα την ερχόμενη αγωνιστική εναντίον της Λαμίας, αλλά περιμένω τον ΠΑΟΚ να χάσει από την ΑΕΚ".



"Μεγάλος ο Σεμέδο, δεν κάνει ο Μεριά"

Η άποψή σου για το δίδυμο Σεμέδο-Μεριά που μας είχε συνηθίσει σε άλλες εμφανίσεις;

"Κατά τη γνώμη μου ο Σεμέδο είναι μεγάλος σέντερ μπακ, έχω την άποψη ότι δίπλα του θα έπρεπε να έπαιζε ένας πιο κοντός και γρήγορος στόπερ και όχι ο Μεριά. Δεν είμαι προπονητής αλλά ο τρόπος που κάνει αστεία πέναλτι ο Μεριά σε κρίσιμα παιχνίδια, είναι ενδεικτικός για το ότι δεν κάνει να παίζει βασικός".

Πώς είδες τον Παναθηναϊκό και τη διαχείριση που έκανε ο Γιώργος Δώνης;

"Ο Παναθηναϊκός ζούσε από την αρχή της χρονιάς γι' αυτό το παιχνίδι. Λογικό είναι, λοιπόν, ο Δώνης και οι παίκτες του να τα δώσουν όλα. Κάτι ανάλογο συνέβαινε στα μέσα της δεκαετίας του '80, όταν ο Παναθηναϊκός είχε υπερομάδα και έκανε τρελές πορείες στην Ευρώπη, αλλά ο Ολυμπιακός παρά τα οικονομικά του προβλήματα κέρδιζε τα ντέρμπι και, μάλιστα, μέσα στο ΟΑΚΑ. Συνολικά έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός και τα πήγε καλά ο Δώνης. Αλλά ήδη ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πολύ πίσω από τις πρώτες θέσεις της κορυφής και αυτό κάτι δείχνει". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πάνω-κάτω μέσα σε δύο ημέρες - Τρομερό παρασκήνιο στον Ολυμπιακό - Σκάει... βόμβα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags