Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεν το περίμενε κανείς για Φερέιρα - Πρώτο όνομα στη λίστα - Λέει «ναι» ο Σαββίδης"
| 2019-09-25 15:12:00

Σεισμός στον ΠΑΟΚ: "Δεν το περίμενε κανείς για Φερέιρα - Πρώτο όνομα στη λίστα - Λέει «ναι» ο Ιβάν"

του Γιώργου Κτενά
Σεισμός στον ΠΑΟΚ: "Δεν το περίμενε κανείς για Φερέιρα - Πρώτο όνομα στη λίστα - Λέει «ναι» ο Ιβάν"

Αποκαλύψεις-φωτιά από τον Μίγκελ Κορέια στο sportdog. 

Πολύ δύσκολα θα ζητήσει ο Φερέιρα από τον Σαββίδη να φύγει από τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως αποκάλυψε μέσω του sportdog.gr ο Μίγκελ Κορέια.

Ο αρχισυντάκτης της A' Bola και άριστος γνώστης τού ρεπορτάζ των μεγάλων ομάδων της Πορτογαλίας, αναφέρθηκε στην πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα Λιοντάρια, συμπληρώνοντας ότι όποιος προπονητής και να αναλάβει θα έχει πρόβλημα.

Ακόμα, σχολίασε το γεγονός ότι Φερέιρα θέλει να δουλέψει σε μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας, ενώ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που θέλει και τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στη λίστα του πορτογαλικού συλλόγου.

"Δεν το περίμενε κανείς για Φερέιρα"

Κύριε Κορέια, πώς βλέπετε τις εξελίξεις στη Σπόρτινγκ που εμπλέκουν και τους Φερέιρα-Μαρτίνς από την Ελλάδα;

"Γίνεται χαμός στη Σπόρτινγκ, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Έχει πολλά ονόματα που θέλει ο πρόεδρος για τη θέση του προπονητή, μεταξύ των οποίων ο Φερέιρα και ο Μαρτίνς. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο παλιός πρόεδρος έφυγε, η Σπόρτινγκ έχασε 9 βασικούς παίκτες, δεν ήταν εύκολο και πέρσι για την ομάδα να ψάξει προπονητή. Και τότε είχε ακουστεί ο Φερέιρα για τη Σπόρτινγκ, αλλά είχε συμβόλαιο με την Μπράγκα και δεν περίμενε κανείς ότι θα έφευγε για τον ΠΑΟΚ".



Υπάρχει κάποιος προπονητής που βρίσκεται κοντά στη Σπόρτινγκ τώρα που μιλάμε;

"Πρώτο όνομα στη λίστα είναι εκείνο του Φερέιρα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει υπάρξει επίσημη επαφή μαζί του".

"Δεν θα αρνηθεί ο Σαββίδης"

Πόσα λεφτά δίνει η Σπόρτινγκ για να υπογράψει με προπονητή; Γιατί ο Φερέιρα έχει μεγάλο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και μεγάλη ρήτρα, όπως και ο Πέδρο Μαρτίνς.

"Ο Φερέιρα πάντα έλεγε ότι στόχος του ήταν να δουλέψει σε μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας. Η Σπόρτινγκ δεν είναι πρωταθλήτρια αλλά είναι μεγάλη ομάδα. Από αυτά που γνωρίζουμε ο Φερέιρα δεν είναι εύκολο να έρθει αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι θέλει να τελειώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Είναι τίμιος άνθρωπος και δε νομίζω να πει τώρα στον Σαββίδη ότι θέλει να φύγει. Αλλά τα λεφτά στο ποδόσφαιρο είναι το παν και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα, τα χρήματα μετράνε πολύ. Η Σπόρτινγκ, βέβαια, δεν πηγαίνει καλά, δεν έχει καλή ομάδα. Όποιος προπονητής και να έρθει στη Σπόρτινγκ, θα έχει πρόβλημα.  Γίνεται χαμός με τη διοίκηση, με τον πρόεδρο, από την προετοιμασία όλα πήγαν χάλια".

Θα μπορούσαν να δώσουν τα Λιοντάρια, δηλαδή, 7 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του από τον ΠΑΟΚ;

"Είναι πολλά τα λεφτά για τη Σπόριτνγκ, αλλά αν ένας προπονητής θέλει να πάει σε άλλη ομάδα, μπορεί να κατέβει το ποσό. Δηλαδή αν ο Φερέιρα πει στον Σαββίδη ότι θέλει να πάει στη Σπόρτινγκ, ο Σαββίδης δεν θα του το αρνηθεί. Απλώς δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι τέτοιο ο Φερέιρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα... κάγκελα ο Φερέιρα πριν την ΑΕΚ - Τον "τρέλανε" Έλληνας άσος - Αυτόν βάζει στη θέση του!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags