Facebook Pixel Βγάζει μάτια ο Χατζηισαΐας στην Τουρκία!
| 2019-09-26 18:00:00

Τον έδιωξε ο Φερέιρα, κάνει "όργια" - "Έγκλημα" με Έλληνα - Παίρνει λεφτάρες και... μεταγραφάρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τον έδιωξε ο Φερέιρα, κάνει "όργια" - "Έγκλημα" με Έλληνα - Παίρνει λεφτάρες και... μεταγραφάρα!

Δεν χωρούσε στον ΠΑΟΚ; Ποια... βαριά φανέλα θα φορέσει;

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό όντας αήττητος, ωστόσο η εικόνα του κάθε άλλο παρά έχει ικανοποιήσει τους φιλάθλους του. Το κυριότερο παράπονο για την απόδοση του Δικεφάλου εντοπίζεται στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια.

Την ίδια στιγμή, ένας αμυντικός που ουσιαστικά δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία του στους Θεσσαλονικείς διαπρέπει στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, ο οποίος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι στην τουρκική Ρίζεσπορ, αφού ούτως ή άλλως δεν βρισκόταν στις βασικές επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα, και βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει πραγματοποιήσει καταπληκτικές εμφανίσεις στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος και θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος -βάσει απόδοσης- στόπερ της λίγκας.

Μάλιστα, ο Χατζηισαΐας έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα των "μεγάλων" της Τουρκίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανοίξει γι' αυτόν η… πόρτα της Εθνικής Ελλάδας.

Συνεπώς, ο 27χρονος παίκτης φαίνεται πως δικαιώνεται για την απόφασή που πήρε να φύγει από την ομάδα της καρδιάς του προκειμένου να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο. Άλλωστε, το έκανε για έναν σύλλογο που τον κάλυψε απόλυτα και οικονομικά, αφού απολαμβάνει τις διπλάσιες αποδοχές σε σχέση με το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε: Η 11άδα του Φερέιρα με ΑΕΚ - Παίζει ο Πασχαλάκης; - Τρελό ρίσκο στα στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags