Facebook Pixel Τραβούν τα μαλλιά τους στον Άρη με Κουέστα - Μετά τον Έμαν το... χάος!
| 2019-09-26 20:00:00

"ΣΟΚ" σε μεγάλη ομάδα - Τραβούν τα μαλλιά τους - Τεράστιο ρίσκο - Δεν έκατσε το κόλπο γκρόσο!

Sportdog Team
"ΣΟΚ" σε μεγάλη ομάδα - Τραβούν τα μαλλιά τους - Τεράστιο ρίσκο - Δεν έκατσε το κόλπο γκρόσο!

Απίστευτη εξέλιξη. Τι πήγαν να κάνουν και πώς την πάτησαν;

H επιλογή τελικά που έκανε ο Χουλιάν Κουέστα μετά τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη στο ματς της Τούμπας ήταν να μπει στο χειρουργείο και να αντιμετωπίσει με νυστέρι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Υπήρχε η εναλλακτική της συντηρητικής αγωγής, αλλά αφενός ήταν ιδιαίτερα επίφοβη και αφετέρου, πιθανότατα και αναποτελεσματική τόσο ως προς το διάστημα της αποθεραπείας που θα χρειάζονταν ο Ισπανός τερματοφύλακας όσο και ως προς το αν αυτή τελικά θα ήταν και πλήρης.

Έτσι, αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί... μια κι έξω. Ο Κουέστα εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες, ωστόσο αρκετοί στο "Βικελίδης" θεωρούν πως αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τερματοφύλακα τραυματισμό στην ωμοπλάτη, κομβικό δηλαδή σημείο για κάθε γκολκίπερ.

Ένας λόγος παραπάνω να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο στον Αρη, που δεν πήραν τελικά έναν ακόμη έμπειρο τερματοφύλακα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Τώρα... προσεύχονται να μην πάθει τίποτα ο πιτσιρικάς και άπειρος Αυστριακός, Φαμπιάν Έμαν, ο οποίος στα 21 του καλείται για πρώτη φορά στην καριέρα του να υπερασπιστεί -σε τέτοιο επίπεδο- εστία ομάδας πρώτης κατηγορίας.

Προφανές το ρίσκο και η αβεβαιότητα αυτής της κατάστασης, προφανέστερο το γεγονός πως πίσω από τον Αυστριακό, ο Άρης δεν έχει τίποτα! Στο ρόστερ δεν υπάρχει τρίτος τερματοφύλακας και το πιθανότερο, το σίγουρο μάλλον είναι πως θα προβιβαστεί κάποιο παιδί από τις φυτωριακές ομάδες των "κιτρίνων".

Κάπως έτσι δικαιώνεται το κόλπο γκρόσο που πήγε να κάνει ο Άρης στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ζητώντας δανεικό από τον Μπόρνμουθ τον διεθνή Βόσνιο τερματοφύλακα Ασμίρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος παρότι ήταν σύμφωνος να έρθει στη Θεσσαλονίκη, δεν πήρε το πράσινο φως του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος με τη σειρά του αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό στην αζέρικη Καραμπάγκ.

Το δυστύχημα για τον Άρη είναι πως μετά την προσπάθεια για τον Βόσνιο, σταμάτησε και δεν συνέχισε την αναζήτηση για έναν τερματοφύλακα ακόμη και πλέον, το βρίσκει μπροστά του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελληνική ομάδα πήγε για το «μπαμ» με Χιμένεθ - Δεν είναι η ΑΕΚ - Γιατί «χάλασε» η επιστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags