Facebook Pixel Άρης: Συνεχίζει με Τερζή
| 2019-09-26 22:23:00

Συνταγή από ΑΕΚ στον Άρη! Τέλος τα σενάρια – Τί αποφάσισε ο Καρυπίδης;

Sportdog Team
Συνταγή από ΑΕΚ στον Άρη! Τέλος τα σενάρια – Τί αποφάσισε ο Καρυπίδης;

Αυτό είναι σημαντική εξέλιξη.

Άρης: Συνεχίζει με τον Αποστόλη Τερζή η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη ο Αποστόλης Τερζής ανέλαβε ως υπηρεσιακός τεχνικός τον πάγκο του Άρη. Ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός κέρδισε σημαντικά τεστς κάτι που οδηγεί στη μονιμοποίησή του στην τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής αυτήν την απόφαση ανακοίνωση ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Σας θυμίζει κάτι αυτή η εξέλιξη; Μα φυσικά ό,τι συνέβη και στην ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου.

Οπότε τα σενάρια εύρεσης προπονητή σιγά σιγά θα αρχίσουν να φθίνουν, όπως αυτό που κυκλοφόρησε την Πέμπτη για Χιμένεθ. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports ο Τόλης Τερζής:

«Η δουλειά που γινόταν πριν συνεχίζεται και τώρα. Θέλουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα με τη Λάρισα. Το μόνο που άλλαξε είναι το υπηρεσιακός, αλλά σε επίπεδο δουλειάς, δεν άλλαξε κάτι. Νιώθω όπως ένιωθα και πριν. Είναι χαρά μεγάλη να νιώθεις την εμπιστοσύνη όλων, ξέρω ότι οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες, γνωρίζω τι σημαίνει να είσαι σ’ αυτή τη θέση, αλλά δεν αλλάζει ο τρόπος δουλειάς μου. Ο πρόεδρος μου είπε ότι θα συνεχίσουμε μαζί, ξέρω ότι το βάρος είναι μεγάλο και την ευθύνη. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που έκανα τις προηγούμενες εβδομάδες. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε».

Για τον αγώνα απέναντι στη Λάρισα, είπε: «Όλα τα παιχνίδια θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και η Λάρισα διαθέτει καλή ομάδα, πήρε μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στην Ξάνθη και παίζει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τους άλλους. Ετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη, θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Είναι απαραίτητο να διαχειριστούμε το πρέπει. Δεν μας αγχώνει, οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Η Λάρισα δεν κάνει μόνο άμυνα. Πήρε αξιόλογους παίκτες στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Ξέρουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και τι κάνουν στο γήπεδο. Είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Θα χρειαστεί υπομονή κι ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε»».

Για τις απουσίες των Κουέστα, Λούκας, απάντησε: «Είναι πολύτιμοι ποδοσφαιρικές, όμως ο Άρης έχει καλό υλικό και παίκτες που μπορούν να καλύψουν τη θέση κάθε ποδοσφαιρική. Υπάρχουν επιλογές και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μη φανούν οι απουσίες. Γενικώς, οι απουσίες λόγω τραυματισμών και καρτών είναι στο πρόγραμμα. Σημασία έχει ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά. Γι’ αυτό φρόντισε η ομάδα να έχει πολλούς ισάξιους ποδοσφαιριστές».

Για το αν τον προβληματίζει η πολύμηνη απουσία του Κουέστα, είπε: «Ξέρουμε ότι ο Χουλιάν θα επιστρέψει τέλη Δεκεμβρίου, είναι ιδιαίτερη η θέση του. Το θετικό είναι ότι η επέμβασή του πέτυχε κατά 100%, οπότε πρέπει να γίνει καλή αποθεραπεία».

Για την επιλογή μεταξύ Ντουάρτε και Μπα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής: «Δουλεύουν καθημερινά πολύ καλά. Με προκαλούν… με την έννοια να τους δώσω χρόνο συμμετοχής και να καλύψουν τη θέση του Σάσα και νιώθω ότι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν».

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τούμπα: «Είναι πικρία και όχι θυμός γιατί φάγαμε γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τελευταίο λεπτό θα παίρναμε τους βαθμούς. Το συζητήσαμε την επομένη στην προπόνηση, το ξεχάσαμε και ψυχολογικά είμαστε καλά.

Για την αγωνιστική άνοδο του Ιντέγε «Είναι από τους παίκτες που κάνουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι, δεν είναι μόνο το γκολ. Σίγουρα νιώθει καλύτερα, εμείς περιμέναμε το γκολ του Ιντέγε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags