Facebook Pixel Ποιος Λιβάγια; Παίκτης του ΠΑΟΚ "κλείνει" μεταγραφάρα στο ΟΑΚΑ
| 2019-09-27 11:30:00

Ποιος Λιβάγια; Παίκτης του ΠΑΟΚ "κλείνει" μεταγραφάρα στο OAKA - Δίνει τη ρήτρα και τον "αρπάζει"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Λιβάγια; Παίκτης του ΠΑΟΚ "κλείνει" μεταγραφάρα στο OAKA - Δίνει τη ρήτρα και τον "αρπάζει"!

Είναι... καψούρα. Deal με τρελά εκατομμύρια. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι κορυφής την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ντέρμπι  μεταξύ των δύο τελευταίων πρωταθλητών και των ζευγαριών που έχουν στελεχώσει τους τρεις τελευταίους τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας.

Κοινώς, ευκαιρία ιδανική για να τσεκαριστούν πρόσωπα και καταστάσεις από ομάδες του εξωτερικού (ειδικά μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς πως το συγκεκριμένο Σ/Κ προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθηθούν τα παιχνίδια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Ατρομήτου, αλλά και των φυτωριακών τους ομάδων, αφού άπαντες αγωνίζονται στο λεκανοπέδιο).

Scouts λοιπόν αναμενόμενα θα βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για παρουσία του επί χρόνια υπευθύνου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Βαλκάνια, αλλά και εκπροσώπους από τις γαλλικές Ρεν και Νις. Εκτιμήσεις θέλουν τους Μάρκο Λιβάγια και Βασίλη Μπάρκα στο στόχαστρο των ομάδων του σαμπιονά, το δεδομένο όμως είναι πως ειδικά η Ρεν έρχεται για την μεγάλη της... καψούρα, τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Τον διεθνή αριστερό μπακ άλλωστε ο σύλλογος της Βρετάνης προσπάθησε να αποκτήσει στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. Τον περασμένο Ιανουάριο και πριν τερματιστεί ο δανεισμός του παίκτη στον Ατρόμητο και ανηφορίσει στην Τούμπα, η Ρεν κατέθεσε πρόταση 1,8 εκατ. ευρώ στην Τούμπα. Δεν έγινε δεκτή, ωστόσο επανήλθε στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καταθέτοντας δύο διαδοχικές προτάσεις, με την τελευταία να φτάνει ως και τα 4,3 εκατ. ευρώ.

Πρόταση που ο ΠΑΟΚ σκέφτηκε σοβαρά, το timing ωστόσο ήταν απαγορευτικό (δεν υπήρχε άλλος αριστερός μπακ στο ρόστερ με τον Βιεϊρίνια τραυματία) και έτσι, οι πρωταθλητές αρνήθηκαν την πρόταση.

Η γαλλική ομάδα ωστόσο δεν απέκτησε αριστερό  μπακ τον Αύγουστο, εξακολουθεί να ψάχνει και εξακολουθεί  να έχει πολύ ψηλά, πιθανώς ψηλότερα από κάθε άλλον τον Έλληνα άσο, ούσα μάλιστα διατεθειμένη να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο ποσό, ακόμη και κόντρα στη ρήτρα του (7 εκατ. ευρώ) προκειμένου να τον αποκτήσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Με τον Δικέφαλο λοιπόν εκτός Ευρώπης, είναι εύλογο να θέλει η Ρεν να τσεκάρει την κατάσταση του μεγάλου της στόχου στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε: Η 11άδα του Φερέιρα με ΑΕΚ - Παίζει ο Πασχαλάκης; - Τρελό ρίσκο στα στόπερ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags