Facebook Pixel Ατρόμητος: Επομένη μέρα ο Παντελίδης
| 2019-09-28 10:08:00

"Ρουκέτα" στη Superleague - "Τελειώνει" ο προπονητής top ομάδας - Επαφή με Παντελίδη!

Sportdog Team
"Ρουκέτα" στη Superleague - "Τελειώνει" ο προπονητής top ομάδας - Επαφή με Παντελίδη!

Ακόμα και σήμερα οι καθοριστικές εξελίξεις. "Καυτό" ρεπορτάζ.

Φτάσαμε λοιπόν και σήμερα. Ατρόμητος – Παναιτωλικός στο Περιστέρι και οι… προπονητές στα κάγκελα.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρά την απογοητευτική εικόνα των Περιστεριωτών ως τώρα κατάφερε και πήρε μια παράταση ζωής μετά την ήττα στην Τρίπολη. Όχι – όπως διέρρευσε – χάρη στην στήριξη των παικτών του και όχι χωρίς να το… ξέρει, αφού μέσω συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου του ξεκαθαρίστηκε πως όση καλή διάθεση και να υπάρχει για να στηριχτεί, αν δεν έρθουν νίκες, τότε αυτή θα είναι πολύ δύσκολη.

Σαφώς λοιπόν σε περίπτωση που δεν κερδίσει σήμερα ο Ατρόμητος, ο Αναστασίου θα αποχωρήσει. Το «θέλω» της διοίκησης του συλλόγου για την επόμενη μέρα είναι ο Σάββας Παντελίδης, με τον οποίο έχει γίνει και συζήτηση, παρότι ο ίδιος φαίνεται να θέλει να… εξαντλήσει τα περιθώρια μήπως και προκύψει κάπου αλλού, πιο «γκλαμουράτα» θέση σε πάγκο.

Φυσικά σε δυσχερή θέση είναι και ο τεχνικός του Παναιτωλικού, ο Λουίς Κάστρο. Ούτε οι Αγρινιώτες έχουν νίκη ακόμη, έχοντας πάντως και το άλλοθι του απαιτητικού ως τώρα προγράμματος αλλά και την επισήμανση πως τουλάχιστον η εικόνα τους στο γήπεδο θα άξιζε να τους φέρει περισσότερους βαθμούς. Όπως και να ‘χει, ο Κάστρο παρότι στηρίζεται απόλυτα, δημοσίως και… πορτογαλικά (μέσω της συνεργασίας που υπάρχει με την Μπενφίκα), θα βρεθεί σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση αν προκύψει νέα ήττα σήμερα στο Περιστέρι. Πάντως, σε αντίθεση με τον αποψινό του αντίπαλο, ίσως να έχει μια ακόμη ευκαιρία ακόμη και σε περίπτωση ήτας…

Διαβάστε επίσης

Ποιος Σαββίδης και ποιο OPEN; Γι' αυτό "τρελάθηκαν" με Μητρόπουλο στο Λιμάνι - Τρομερό παρασκήνιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags