Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Περιορίζονται τα μέτωπα για Νταμπίζα
| 2019-09-28 11:52:00

"Τσουνάμι" από Νταμπίζα - "Έκλεισε" άλλους δύο - Αυτός τον... τρελαίνει - Θέλει να φύγει;

του Νίκου Στεργίου
"Τσουνάμι" από Νταμπίζα - "Έκλεισε" άλλους δύο - Αυτός τον... τρελαίνει - Θέλει να φύγει;

Κλείνει στόματα και παίρνει υπογραφές. Δεν είναι είδηση!

Παναθηναϊκός: Με την (αναμενόμενη) ανανέωση του Χρήστου Σέχου, του νεαρού επιθετικού των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ολοένα και περιορίζεται το εύρος των ανοιχτών μετώπων που είχε να διαχειριστεί σε θέματα ανανεώσεων και στους προερχόμενους από τις ακαδημίες των «πράσινων» ο Νίκος Νταμπίζας.

Από όσους λοιπόν, στις αρχές του καλοκαιριού, είχε τεθεί – κάπως… απότομα ομολογουμένως εκ μέρους του club – θέμα επέκτασης των συμβολαίων τους, οι μόνοι που δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει/ανακοινωθεί είναι οι Βαγιανίδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης. Οι δύο τελευταίοι πάντως, μετά από ένα, τελικό μπαράζ επαφών που ξεκίνησε από τις αρχές Σεπτεμβρίου με ξεκάθαρες προϋποθέσεις εκ μέρους Νταμπίζα, έχουν συμφωνήσει και αναμένεται απλώς το τυπικό των ανακοινώσεων.

Για τον Βαγιαννίδη τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, αφού ο νεαρός δεξιός μπακ αρνείται μέχρι στιγμής να συναινέσει στην επέκταση του συμβολαίου του, κάτι που διατράνωσαν και οι γονείς του στον Νταμπίζα σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, μετά την διαρροή στον Τύπο του φερόμενου «διαζυγίου» γιου τους με τον ατζέντη που τον εκπροσωπούσε μέχρι πρόσφατα και είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί τους Αθανασακόπουλου, Σέχου και Σερπέζη.

Όπως και να ‘χει, όπως θεωρούν στον Παναθηναϊκό – και εν πολλοίς δικαιολογηγμένα – το συγκεκριμένο θέμα, με τις ανανεώσεις δηλαδή των μικρών, όλων των μικρών, πήρε πολύ μεγάλη έκταση χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος και κόντρα στις επιθυμίες του συλλόγου (έχει ευθύνη όμως για τον συνολικό χειρισμό). Θεωρούν οι υπεύθυνοι των «πρασίνων» πως προσφέρουν όσα και ό,τι πρέπει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά είναι – ακόμη – ακριβώς αυτό: νεαροί, τελείως άπειροι και παντελώς ανέτοιμοι ακόμη να μπουν στα βαθιά του επαγγελματισμού. Τουλάχιστον όμως πλέον θα έχουν και οι δυο πλευρές τον χρόνο και τη δυνατότητα μέσω του πλάνου αξιοποίησης που ευαγγελίζεται ο Νταμπίζας, για την επόμενη τριετία να ξεχωρίσουν την ήρα από το στάχυ.

Και κάτι ακόμη. Η πάγια τακτική του Νταμπίζα στις ανανεώσεις συμβολαίων, σε όσες έκανε φέτος, είτε για την πρώτη ομάδα είτε για τους προερχόμενους από τα φυτώρια, είναι να μην μπαίνουν στις συμφωνίες ρήτρες αποδέσμευσης. Δεν αποτελεί συνεπώς είδηση πως δεν μπήκε buy-out σε κάποια συγκεκριμένη συμφωνία, αφού – πολύ απλά – δεν έχει μπει σε καμία απολύτως απ’ όσες έχουν υπογραφεί, επαναλαμβάνουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο, στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος ο Αλαφούζος για Παναθηναϊκό – Το παίρνει πάνω του! Δίνει τις μετοχές της ΠΑΕ αν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags