Facebook Pixel ΑΕΚ: Νίκη για τον κόσμο το μήνυμα του Σιμόες
| 2019-09-28 14:08:00

Αμφισβητεί τον ΠΑΟΚ ο Σιμόες, σπάει το αήττητο – Ατάκα για το μέλλον του

Sportdog Team
Αμφισβητεί τον  ΠΑΟΚ ο Σιμόες, σπάει το αήττητο – Ατάκα για το μέλλον του

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ μιλά για την κυριακάτικη μάχη.

ΑΕΚ: Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι όπως πέρσι εξέφρασε ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη μάχη των Δικεφάλων και υποστήριξε, ότι η Ένωση θέλει τη νίκη για να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου, ενώ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει κιτρινόμαυρος για πολλά χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέ Σιμόες στην κάμερα του ΟΠΑΠ TV ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ:

«Εχουμε πολλές αλλαγές. Πρώτα απ’ όλα, αλλάξαμε προπονητή. Είναι προφανές και αλλάξαμε την ψυχολογίας, τον τρόπο που παίζουμε. Η αυτοπεποίθησή μας ήταν λίγο χαμηλή πριν και είχαμε αυτή την καλή αλλαγή. Τώρα είχαμε 4 νίκες στη σειρά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αήττητο του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι στατιστικό και φυσικά είναι καλό γι’ αυτούς, αλλά χρειάζεται να δούμε πως είναι τώρα και πώς είναι στην εφετινή σεζόν. Νομίζω ότι δεν είναι όπως ήταν πέρυσι. Εχουν κάποια προβλήματα και βέβαια έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε στην έδρα μας. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλό να έχουμε τους οπαδούς με το μέρος μας. Μας βοήθησαν πολύ και μας έδειξαν πόσο αγαπούν την ομάδα. Και εμείς πρέπει να τους δείξουμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Οπότε, νομίζω ότι έχουμε μία καλή σχέση και πρέπει να τους δώσουμε κάτι πίσω. Πρέπει να τους δώσουμε τη νίκη, όπως έγινε και στα προηγούμενα 4 παιχνίδια».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Πάντα στην ΑΕΚ έχουμε τον ίδιο στόχο: να νικάμε σε όποια διοργάνωση συμμετέχουμε. Είμαστε στο Κύπελλο, είμαστε στο πρωτάθλημα, φυσικά τώρα είμαστε έξω από το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό μας λείπει και αποτύχαμε βέβαια, αλλά έχουμε δυο διοργανώσεις που πάντα όταν παίζουμε στην ΑΕΚ, θέλουμε να νικάμε».

Για το όνειρό του: «Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω να παίζω όπως παίζω εδώ κάθε μέρα. Να βοηθάω την ομάδα, να απολαμβάνω αυτήν την υπέροχη χώρα και αυτή την ομάδα που έχουμε εδώ στην Ελλάδα. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Είχα πολλά όνειρα όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μου να παίξω σε κάποια πρωταθλήματα, να παίξω για την εθνική ομάδα, αλλά τώρα δεν είναι σημαντικά. Το σημαντικό είναι να έχω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και ότι θέλω να μείνω εδώ πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags