Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μέχρι και στην αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να οδηγηθούν οι Θεσσαλονικείς
| 2019-09-29 11:00:00

"Φοβάται ο ΠΑΟΚ - Θα διώξει τον Φερέιρα η ΑΕΚ - Αυτό είναι το λάθος Μαρτίνς στον Ολυμπιακό!"

του Γιώργου Κτενά
"Φοβάται ο ΠΑΟΚ - Θα διώξει τον Φερέιρα η ΑΕΚ - Αυτό είναι το λάθος Μαρτίνς στον Ολυμπιακό!"

Συνέντευξη-φωτιά στο sportdog. "Παικταράς Σεμέδο, αλλά...".

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Μέχρι και στην αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να οδηγηθούν οι Θεσσαλονικείς, αν η Ένωση κερδίσει στο ντέρμπι των δύο Δικεφάλων.
Αυτό σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Στράτος Γιδόπουλος, συμπληρώνοντας ότι ο Νίκος Κωστένογλου έχει καταφέρει να αλλάξει την ψυχολογία στην Ένωση.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στη μάχη του τίτλου, αλλά και στο γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει λάθος με το να χρησιμοποιεί 13-14 παίκτες σε όλα τα παιχνίδια των Πειραιωτών, καθώς διαθέτει μεγάλο και αξιόλογο ρόστερ.

"Φοβούνται στον ΠΑΟΚ - Η ΑΕΚ μπορεί να διώξει τον Φερέιρα"



"Όπως είδαμε και με το προηγούμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού, αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Κανείς νοήμων φίλαθλος δεν περίμενε Χ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, να όμως που έγινε. Ήταν μεγάλο λάθος τού προπονητή τού Ολυμπιακού που δεν έβαλε καινούργια 11άδα σε αυτό το ματς. Με τόσους καλούς καλούς παίκτες που έχει, κούρασε αυτούς που τράβηξαν το κουπί. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πτωτική τροχιά και είναι ευκαιρία για εμάς, γίναμε οικογένεια με πίστη και κυνηγητό για τη νίκη. Είναι ντέρμπι, βέβαια, και στα ντέρμπι ένα λάθος σφύριγμα αλλάζει την ψυχολογία, μια άτυχη φάση αλλάζει τα πάντα. Το 65% στις ομάδες είναι η ψυχολογία τους, το άλλο 35% είναι η τεχνική και όλα τα υπόλοιπα. Εμείς αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε, ενώ στον ΠΑΟΚ από μέσα τους λένε Αμάν μην κάνουμε πάλι γκέλα", σχολίασε αρχικά ο πεπειραμένος παράγοντας στο sportdog.gr. 

Ανεβασμένη η ΑΕΚ αυτό το διάστημα, αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ θα δείξει δόντια για τον τίτλο και ίσως φέρει εξελίξεις με τον Φερέιρα στους Θεσσαλονικείς.

"Αν υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ είναι εκτός τίτλου από την 4η-5η αγωνιστική, δεν ξέρουν μπάλα. Αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ θα υπερδιπλασιάσει την ψυχολογία της σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που θα έχουν εξελίξεις. Ακόμα και θέμα με την παραμονή του Φερέιρα. Οι ηγέτες των ομάδων όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένει ο κόσμος, συνηθίζουν να αλλάζουν προπονητές. Μην φανεί σε κανέναν παράξενο, δηλαδή, αν φύγει ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά από ήττα την Κυριακή".

"Αυτό άλλαξε ο Κωστένογλου στην ΑΕΚ - Το λάθος του Μαρτίνς"

Ήταν σωστή επιλογή η αλλαγή προπονητή και, κυρίως, η μονιμοποίηση του Νίκου Κωστένογλου στην ΑΕΚ;

"Είναι πολύ καλός προπονητής, τον έχω ζήσει από κοντά. Αν δεν έτυχε μέχρι στιγμής να κάνει καλές πορείες με μεγάλες ομάδες, είναι άλλο θέμα. Μπορεί να το κάνει τώρα, μπορεί τώρα να είναι η ευκαιρία του. Εμπνέει τους παίκτες του, άλλαξε την ψυχολογία τους. Από την ψυχολογία του χαμένου, τους έκανε να πιστεύουν ότι δεν χάνουν με τίποτα κανένα παιχνίδι. Πιστεύω ότι όλα είναι υπέρ της ΑΕΚ, χωρίς να παραγνωρίσουμε τον παράγοντα τύχη και το γεγονός ότι στα ντέρμπι μπορούν να συμβούν όλα". 

Πώς περιμένετε να παίξει η ΑΕΚ;

"Ο Λιβάγια είναι πολύ ανεβασμένος, αν παίξει ο Ολιβέιρα θα προσδώσει μεγαλύτερης ισχύος νότα στην επίθεση. Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ αποδίδουν στο μάξιμουμ, αλλά τα ξέρει καλύτερα ο προπονητής αυτά τα θέματα".

Την υπόθεση τίτλος πώς την βλέπετε;

"Αυτή τη στιγμή έχει ντεσαβαντάζ ο Ολυμπιακός το γεγονός ότι παίζει στην Ευρώπη και ο προπονητής του δεν εμπιστεύεται άλλους παίκτες πέρα από τους 13 που κατεβάζει μόνιμα. Αν έχει παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη, θα έχει αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό: Κουρασμένη ομάδα. Ήταν ένα κλικ πιο αργοί από όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι παίκτες του Ολυμπιακού. Έχουν τον Σεμέδο, που είναι παικταράς, αλλά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όταν είχε την μπάλα προσπαθούσε να την προωθήσει και ερχόταν πάνω του οι αντίπαλοι πριν το κάνει. Ξέχασε την μπάλα; Όχι, απλώς τον είχε επηρεάσει η κούραση. Ο Βαλμπουενά ή ο Ποντένσε ήταν ίδιοι με τους προηγούμενους αγώνες; Τι να πούνε και οι άλλες ομάδες που έχουν μικρότερο ρόστερ, δηλαδή;". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερές εκπλήξεις Φερέιρα στην 11αδα του ΠΑΟΚ - Ποιους αφήνει εκτός, έκπληξη με Μπίσεσβαρ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags