Facebook Pixel Γιώργος Δώνης - Γκαγιάς Ζαχίντ: "Μαγεία" Δώνη με Ζαχίντ - Έτσι τον απογείωσε - Αυτόν πήγε να κάνει αλλαγή στο ημίχρονο!
| 2019-09-29 19:11:00

"Μαγεία" Δώνη με Ζαχίντ - Έτσι τον απογείωσε - Αυτόν πήγε να κάνει αλλαγή στο ημίχρονο!

του Νίκου Στεργίου
"Μαγεία" Δώνη με Ζαχίντ - Έτσι τον απογείωσε - Αυτόν πήγε να κάνει αλλαγή στο ημίχρονο!

Φοβερή έμπνευση του κόουτς. Ποιος τον εξόργισε;

Γιώργος Δώνης - Γκαγιάς Ζαχίντ: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πανηγύρισε την πρώτη του νίκη και πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο (1-0), ωστόσο μέχρι να έρθει το χρυσό γκολ του Ζαχίντ και να... ξεκλειδώσει το ματς, υπήρχε τρομερό άγχος και αυτό φαινόταν τόσο στις αντιδράσεις των παικτών όσο και του Γιώργου Δώνη.

Ο Έλληνας κόουτς ήταν από το πρώτο λεπτό όρθιος και έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, τους επιβράβευε για τις σωστές ενέργειές τους και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Ζαχίντ, ενώ δεν δίστασε να... κράξει και παίκτη που ήταν φανερά εκτός αγώνα.

Ο λόγος για τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος είχε μπει πολύ χαλαρά στο παιχνίδι, έδινε μεγαλύτερη προσοχή στην επίθεση και λιγότερο στην άμυνα, με συνέπεια από την πλευρά του να υπάρχουν αρκετά... ρήγματα. Ο Δώνης διαπίστωσε πολύ γρήγορα το πρόβλημα και προσπάθησε με τις φωνές να «αφυπνίσει» τον Σουηδό, ωστόσο βλέποντας ότι η κατάσταση δεν άλλαζε, σκέφτηκε να πάρει δραστικά μέτρα.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού έδωσε εντολή στον Κολοβέτσιο να σηκωθεί για ζέσταμα, καθώς είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή πριν το ημίχρονο και να βάλει τον Έλληνα στόπερ στη θέση του Γιόχανσον. Τελικά, το γκολ του Ζαχίντ άλλαξε τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα, ο Δώνης έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στον Σουηδό αμυντικό και αυτός στη συνέχεια βελτιώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα αντιμετώπισε σαφώς λιγότερα προβλήματα στην άμυνα, ενώ παραλίγο να βγάλει και ασίστ για δεύτερο γκολ, όταν με ωραία σέντρα βρήκε μόνο του τον Ζαχίντ, όμως η κεφαλιά του τελευταίου από το σημείο του πέναλτι δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Νορβηγός άσος πάντως ήταν ο κορυφαίος του Τριφυλλιού, όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε, αλλά και για την συνολική εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη. Ο Ζαχίντ ήταν εξαιρετικός τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά και δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που... έκραζαν όλοι στα προηγούμενα παιχνίδια. Στη «μετάλλαξη» αυτή βέβαια βοήθησε πάρα πολύ και ο προπονητής του, ο οποίος αποφάσισε να τον ελευθερώσει, δεν τον έβαλε στα άκρα αλλά του έδωσε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Περέα και δικαιώθηκε απόλυτα.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετική εικόνα είχε και ο Μολό, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και έχοντας πάρει ψυχολογία από το γκολ-πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μπήκε... φορτσάτος και βοήθησε αρκετά. Τόσο αυτός όσο και ο Ζαχίντ, είναι δύο πολύ ποιοτικοί παίκτες, που ξεχωρίζουν στο ρόστερ των Πρασίνων και εφόσον συνεχίσουν με ανάλογες εμφανίσεις, θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Φήμες ότι... τελειώνει προπονητής - Αν χάσει, έφυγε!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags