Facebook Pixel Μίλος Ντέλετιτς – ΑΕΚ: Μεγάλη μαγκιά Κωστένογλου - Έτσι το γύρισε - "Τελειωμένος" του Καρντόσο - Έκλεισε στόματα!
| 2019-09-29 22:31:00

Μεγάλη μαγκιά Κωστένογλου - Έτσι το γύρισε - "Τελειωμένος" του Καρντόσο - Έκλεισε στόματα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεγάλη μαγκιά Κωστένογλου - Έτσι το γύρισε - "Τελειωμένος" του Καρντόσο - Έκλεισε στόματα!

Διπλό "μπαμ" στο ΟΑΚΑ. Παραλίγο δανεικός. "Καθάρισε" Βέρντε.

Μίλος Ντέλετιτς – ΑΕΚ: Ικανοποιημένοι μπορούν να αισθάνονται στην ΑΕΚ από το 2-2 με τον ΠΑΟΚ, καθώς πήραν έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που προηγήθηκε δύο φορές μέσα στο ΟΑΚΑ και ο οποίος κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, όπου έχασε και πέναλτι και θα μπορούσε να προηγείται με μεγαλύτερο σκορ από το 0-1.

Ο Νίκος Κωστένογλου εκτίμησε λάθος το ντέρμπι, η ενδεκάδα που κατέβασε και το 3-5-2 δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση, όμως κατάφερε να το γυρίσει, με τις δύο αλλαγές στο ημίχρονο και το συνολικό του κοουτσάρισμα στο δεύτερο μέρος. Ο κόουτς της Ένωσης έριξε στο 45’ τους Γιώργο Γιακουμάκη και Μίλος Ντέλετιτς και δικαιώθηκε, καθώς ο πρώτος έβγαλε την ασίστ για το 2-2 και ο δεύτερος ήταν εκεί που έπρεπε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το ρίσκο μάλιστα με τον Σέρβο εξτρέμ, αφού ο Έλληνας φορ είχε χρόνο συμμετοχής και στα προηγούμενα ματς, ήταν μεγάλο, καθώς μέχρι στιγμής βρισκόταν στο περιθώριο. Παρότι ήταν από τις πρώτες μεταγραφές της Ένωσης το φετινό καλοκαίρι μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει ντεμπούτο στη Σούπερ Λιγκ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν από περίπου έναν μήνα ήταν εκτός ομάδας λόγω Μιγκέλ Καρντόσο!



Ο Πορτογάλος κόουτς δεν ήταν ικανοποιημένος από όσα έβλεπε από τον Ντέλετιτς στις προπονήσεις και δεν τον υπολόγιζε ούτε για την 18άδα, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, υπήρχαν σενάρια ακόμα και για τον δανεισμό του.

Τελικά, ο Σέρβος έμεινε στην Ένωση, ο Καρντόσο έφυγε, ο Κωστένογλου τον πίστεψε και σήμερα του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία. Μάλιστα, για να μπει στην 18αδα άφησε εκτός της πολυδιαφημισμένη και ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού τον Βέρντε, αλλά και τον Ζεράλδες, που επίσης έχει παίξει ως εξτρέμ. Ο Ντέλετιτς μπήκε στο ματς, έδωσε βοήθειες, άλλαξε τον ρυθμό και με το γκολ που σημείωσε πήρε και το βραβείο του MVP στο ντέρμπι!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό: Φορούσε φανέλα της ΑΕΚ και... έλιωσε με παίκτη του ΠΑΟΚ - Βίντεο στα αποδυτήρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags