Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδερφική "μάχη" στο Βελιγράδι - Διπλό μισής πρόκρισης για Ολυμπιακό - Θα το κάνει ο Βαλμπουενά;
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-01 09:34:00

Αδερφική "μάχη" στο Βελιγράδι - Διπλό μισής πρόκρισης για Ολυμπιακό - Θα το κάνει ο Βαλμπουενά;

Sportdog Team
Αδερφική "μάχη" στο Βελιγράδι - Διπλό μισής πρόκρισης για Ολυμπιακό - Θα το κάνει ο Βαλμπουενά;

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές.

 

Την εντυπωσιακή ευρωπαϊκή του πορεία θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες μετά την ισοπαλία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι στην Τότεναμ θα παλέψουν στη Σερβία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ σε περίπτωση νίκης σίγουρα θα έχουν θέσει τις βάσεις για πρόκριση τουλάχιστον στο Europa League.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέσα σε μία "καυτή" έδρα, αυτή του "Μαρακανά" της Ευρώπης παρουσία χιλιάδων Σέρβων οπαδών αλλά και αρκετών Ελλήνων.

Ως γνωστόν υπάρχει αδελφοποίηση μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ατμόσφαιρα θα είναι μοναδική.

Σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που έχουν ένα βαθμό από την ισοπαλία με τους Λονδρέζους, ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο Champions League αφού στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων έχασε με 3-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Επιπλέον, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δείχνει να έχει αφήσει πίσω της την ήττα από την Παρτιζάν για το πρωτάθλημα και έχει βρει τα πατήματά της κάτι που το απέδειξε και στην πράξη με τις δυο συνεχόμενες νίκες στο σερβικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη μεριά ,τα ευρωπαϊκά νούμερα του Ολυμπιακού είναι ονειρικά, αφού σε 19 ματς σε Champions League και Europa League η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετρά 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.

Τα βλέμματα όλων σήμερα θα είναι στραμμένα στη Σερβία για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, στις 22:00 και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ δίνει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης προσφέρει σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League το Boost Νίκης και οι παίκτες έχουν και τη δυνατότητα, με το Bet Builder, να χτίσουν το δικό τους στοίχημα στα Opapbet συνδυάζοντας αγορές από τον ίδιο αγώνα.

Οι παίκτες στο Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν επίσης και σε επτά συνδυαστικά στοιχήματα στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας. Μια από τις καλές επιλογές που προσφέρει είναι το ακριβές σκορ του αγώνα με 1-0, 1-1 και 1-2 σε απόδοση 2,65.

Καθώς επίσης και την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και να κερδίσει τον αγώνα με απόδοση 2,60 για Ολυμπιακό και 3,25 για τους γηπεδούχους. Ακόμα μια εξαιρετική επιλογή είναι να σκοράρει ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Ολυμπιακός over 4,5 κόρνερ στον αγώνα με απόδοση 6,25.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags