Facebook Pixel «Τρελές» ατάκες για Ακπόμ και Σφιντέρσκι από Δημόπουλο
| 2019-09-30 15:26:00

«Τρελές» ατάκες για Ακπόμ, Σφιντέρσκι: «Πρέπει να παίζουν και οι δύο - Απασχολούν πέντε αντιπάλους»

Sportdog Team
«Τρελές» ατάκες για Ακπόμ, Σφιντέρσκι: «Πρέπει να παίζουν και οι δύο - Απασχολούν πέντε αντιπάλους»

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Συνέντευξη στον Metropolis 95,5 έδωσε ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος, λέγοντας ότι οι Τσούμπα Ακπόμ και Κάρολ Σφιντέρσκι πρέπει να παίζουν μαζί στην 11άδα των "ασπρόμαυρων".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Άκπομ και Σφιντέρσκι: «Ο Σφιντέρσκι είναι παίκτης περιοχής, ενώ ο Άκπομ διεμβολιστής. Ήταν άτυχος ο Άγγλος χθες, ήταν σε καλή μέρα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, έκανε καλές αποκρούσεις. Ειδικά στο δεύτερο σουτ που η μπάλα πάει στο παραθυράκι. Ο Σφιντέρσκι μυρίζεται το γκολ, την παραμικρή ευκαιρία μπορεί να την αξιοποιήσει. Ο Άκπομ από την πλευρά του είναι πολύ γρήγορος, έχει την ντρίμπλα. Αν ήμουν προπονητής θα τους έβαζα μαζί στην ενδεκάδα. Οι δυο τους μπορούν να απασχολήσουν πέντε αντιπάλους. Ο Σφιντέρσκι θα είναι ο παίκτης περιοχής πιο μπροστά από τον Άκπομ. Όταν έχεις δύο παικταράδες δεν αφήνεις τον έναν στον πάγκο για να τον βάλεις στα δύσκολα. Πρέπει να παίζουν και οι δύο».

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Συνέχεια δέχεται γκολ. Και μετά το 2-1 φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να δεχθεί το γκολ. Βεβαίως έγινε φάουλ πιο μπροστά, ίσως όμως επειδή ο διαιτητής ακύρωσε το πρώτο γκολ γι’ αυτό δεν ακύρωσε και αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags