Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γκαγιάς Ζαχίντ: "Δεν έχετε δει ακόμα ούτε το 10%, αρνήθηκαν 4.000.000"!
| 2019-09-30 15:51:00

Θα "τρελαθούν" οι Παναθηναϊκοί: "Δεν έχετε δει ακόμα ούτε το 10% - Αρνήθηκαν 4.000.000"!

του Γιώργου Κτενά
Θα "τρελαθούν" οι Παναθηναϊκοί: "Δεν έχετε δει ακόμα ούτε το 10% - Αρνήθηκαν 4.000.000"!

"Αυτή είναι η θέση του - Μην τον παίρνετε από τα μούτρα".

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γκαγιάς Ζαχίντ ο Γιώργος Κύζας, μετά το παιχνίδι τού Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η απόδοση του Νορβηγού άσου ήταν πολύ καλή και ο δημοσιογράφος τού Αplha Κύπρου, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, σχολίασε μέσω τού sportdog ότι ακόμα δεν έχουμε δει ούτε το 10% από αυτά που μπορεί να κάνει στο γήπεδο.

"Δεν έχετε δει ακόμα ούτε το 10% - Η θέση του είναι 10άρι"

Γιώργο, ποιο είναι το σχόλιό σου για τον Ζαχίντ, που τον γνωρίζεις άριστα από τη θητεία του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ; Εναντίον τού Πανιωνίου έπαιξε ως 10άρι και είχε άριστη απόδοση. 

"Είδα το παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι πήγε πολύ καλά, αλλά σε σχέση με αυτό που ξέρουμε από τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, ούτε το 10% δεν έχετε δει ακόμα. Ειδικά σε σχέση με την εποχή που στον πάγκο τού ΑΠΟΕΛ ήταν ο Δώνης. Τον έχω ζήσει, τον έχω δει, μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από αυτά που είδατε εναντίον του Πανιωνίου. Δέχεται κρητική και είναι λάθος, χρειάζεται κάποιον χρόνο να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα". 

Αυτή είναι η θέση του στο γήπεδο; Γιατί η αλήθεια είναι ότι ως αμυντικός μέσος έκανε πολλά λάθη και δεν μάρκαρε σωστά.

"Έχει ικανοποιητικές αρετές μεσοεπιθετικά, μεσοαμυντικά είναι λίγο δύσκολο να αντεπεξέλθει. Ο Δώνης σίγουρα ξέρει περισσότερα, αλλά θεωρώ ότι 10άρι είναι η θέση του στο γήπεδο".



"Αν τον πάρεις από τα μούτρα, τι θα κάνει;"

Γνωρίζεις άριστα το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, πώς ήταν ο Ζαχίντ στη θητεία του στο κυπριακό πρωτάθλημα;

"Την πρώτη χρονιά ήταν σταθερή αξία, αλλά τη δεύτερη έχασε τη θέση του καθώς υπήρχε ανταγωνισμός και έχασε τον ρυθμό του. Είναι παίκτης ρυθμού, θέλει χρόνο, οπότε αν τον πάρεις από τα μούτρα, τι θα κάνει, πώς θα αποδώσει; Μετά την πρώτη του σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, μάλιστα, η ομάδα είχε απορρίψει πρόταση 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του".

Οπότε τι μπορούμε να περιμένουμε αν φορμαριστεί μέσα από τα παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό;

"Αν φορμαριστεί και με την εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός τώρα, δεν θα πάρει την ομάδα μόνος του στις πλάτες, αλλά μπορεί να ξεχωρίσει. Χρειάζεται βοήθειες. Θεωρώ ότι αυτό που είδαμε εναντίον του Πανιωνίου είναι πολύ καλό δείγμα για το τι μπορεί να κάνει στη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε πριν λίγο: Αυτούς τους παίκτες εννοούσε ο Δώνης - Τέσσερις Έλληνες - Διαβάστε ονόματα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags