Facebook Pixel Ατρόμητος - Γιάννης Αναστασίου: Στον "αέρα" ο Έλληνας κόουτς - Πώς τη γλίτωσε, παίζει το "κεφάλι" του εκτός έδρας!
| 2019-09-30 22:38:00

Στον "αέρα" top κόουτς της Superleague - Πώς τη γλίτωσε, παίζει το "κεφάλι" του εκτός έδρας!

του Νίκου Στεργίου
Στον "αέρα" top κόουτς της Superleague - Πώς τη γλίτωσε, παίζει το "κεφάλι" του εκτός έδρας!

Υπάρχει έτοιμος διάδοχος, ποιος είναι. Πήρε "ανάσα" αλλά...

Ατρόμητος: Την έσωσε την καρέκλα του ο Γιάννης Αναστασίου. Γνωστό και… χιλιοειπωμένο κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας πως στο ματς με τον Παναιτωλικό έπαιζε… τελικό, αφού αν ο Ατρόμητος δεν κέρδιζε τότε το πιθανότερο (αν όχι βέβαιο) ήταν πως ο «Ολλανδός» θα αποχωρούσε από τον πάγκο.

Τελικά, οι Περιστεριώτες επικράτησαν και έτσι ο Έλληνας προπονητής παραμένει. Προς το παρόν; Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, αφού στη συνάντηση που είχε με τους Σπανό – Αγγελόπουλο την περασμένη εβδομάδα, δεν του ζητήθηκε αποτέλεσμα, αλλά… αποτελέσματα. Το πρώτο ήρθε το περασμένο Σάββατο, το ζητούμενο πλέον είναι να υπάρξει και συνέχεια.

Σίγουρα  ο Αναστασίου είναι πολύ πιο ήσυχος, το θέμα είναι να έρθει και κάτι καλό στο επερχόμενο ματς στον Βόλο, προκειμένου να εδραιωθεί στον πάγκο του. Σπανός και Αγγελόπουλος δεδομένα τον στηρίζουν, θεωρούν πως δεν είναι αυτός ο αποκλειστικός υπεύθυνος του (τουλάχιστον) μετρίου ξεκινήματος του Ατρομήτου στη σεζόν, θέλουν να πάνε κόντρα στις… Κασσάνδρες, που για άλλους λόγους (όπως ισχυρίζονται) προσδοκούν σε «φάγωμα» του Αναστασίου, ωστόσο πάνω απ’ όλα, το πλέον σαφές κριτήριο για έναν προπονητή είναι τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας του στο γήπεδο.

Και αυτά, μέχρι το Σάββατο, δεν ήταν υπέρ του Αναστασίου, όπως – και όπως λέγονταν – ούτε και η πλειονότητα των αποδυτηρίων (κόντρα στα όσα γράφονταν και διαρρέονταν από το Περιστέρι). Γι’ αυτό άλλωστε και στον Ατρόμητο, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είχε γίνει η επαφή με τον Παντελίδη προκειμένου να ήταν έτοιμο το έδαφος και η προεργασία σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης στο ματς με τον Παναιτωλικός. Δεν χρειάστηκε.

Συμπερασματικά, ο Αναστασίου μπορεί να έβγαλε την πλάτη του από τον τοίχο, κέρδισε χρόνο, στο… ξέφωτο όμως, άνετος και 100% ασφαλής, ακόμη δεν είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα για το Άρης - Ολυμπιακός! Απόφαση που θα... τινάξει στον αέρα στο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags