Facebook Pixel Sportdog.gr | Χείμαρρος... ο Μπουζούκης: "Μας έφυγε μεγάλη πίεση" - Τρομερή ατάκα για Ζαχίντ
| 2019-10-01 09:20:00

Χείμαρρος... ο Μπουζούκης: "Μας έφυγε μεγάλη πίεση" - Τρομερή ατάκα για Ζαχίντ

Sportdog Team
Χείμαρρος... ο Μπουζούκης: "Μας έφυγε μεγάλη πίεση" - Τρομερή ατάκα για Ζαχίντ

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Superleague: Ο Γιάννης Μπουζούκης μίλησε στη "Live Sport" και αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη που πήρε φέτος ο Παναθηναϊκός αλλά και στον Ζαχίντ.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως είναι αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής και πως βοηθάει όλη την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποια είναι τα συναισθήματά σας, μετά την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα;

"Είμαστε χαρούμενοι, το θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε κάνει κακή αρχή, όμως αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας και ελπίζουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια. Ωστόσο, ήταν ένα αποτέλεσμα που το είχαμε ανάγκη για να συνεχίσουμε".

Τι αλλάξατε στο παιχνίδι σας σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και πήρατε τη νίκη;

"Την εικόνα που είχαμε εναντίον του Πανιωνίου, προσπαθήσαμε να τη βγάλουμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ίσως δεν μας βγήκε στο βαθμό που θέλαμε. Θεωρώ ότι αποδίδουμε καλύτερα ως ομάδα. Έχουμε γίνει πιο ώριμοι, βελτιώνουμε τις λειτουργίες μας και αυτός είναι ο βασικός λόγος που αρχίσαμε να παίρνουμε αποτελέσματα".

Η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης έμοιαζε οριακή για τον Παναθηναϊκό. Με το «διπλό» σας έφυγε ένα μεγάλο βάρος, η πίεση;

"Είχαμε αρνητικά αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές κι αυτό μας είχε δημιουργήσει μεγάλη πίεση. Ήταν η πραγματικότητα. Ευτυχώς αντιδράσαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω στη νίκη μας, αρχίζοντας από το επόμενο ματς".

Αναμφίβολα, η συγκομιδή πέντε βαθμών σε πέντε αγωνιστικές δεν θεωρείται ικανοποιητική. Σε ποια κομμάτια πρέπει να βελτιωθείτε;

"Ναι, δεν είναι αρκετοί οι παίκτες βαθμοί. Δεν είναι καλή συγκομιδή, θα το συζητήσουμε μαζί με τον προπονητή μας, θα μας πει τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά και θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε καλύτερα στο γήπεδο".



Σε προσωπικό επίπεδο, είσαι στο επίπεδο που επιθυμείς ή θεωρείς ότι ακόμα δεν έχεις πιάσει τα υψηλοτέρα στάνταρ σου;

"Έχω επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό μου, είμαι υγιής, νιώθω δυνατός και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ".

Σε συνηθίζαμε να παίζεις επιτελικός χαφ. Με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο σε είδαμε στα άκρα. Ποιος ρόλος σου ταιριάζει περισσότερο;

"Θα παίξω όπου κρίνει ο προπονητής ότι με χρειάζεται. Νιώθω άνετα στα “φτερά”, νιώθω άνετα και στον άξονα. Η δουλειά μου είναι να προσαρμόζομαι σε πολλούς ρόλους, για να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής".

Η παρουσία ενός δημιουργού στην ενδεκάδα, του Ζαχίντ, σε βοηθάει; Σε αποφορτίζει και σου δημιουργεί περισσότερους χώρους;

"Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έδειξε μέρος των ικανοτήτων του απέναντι στον Πανιώνιο. Έχει το απρόβλεπτο στην ενέργειά του και σίγουρα μας βοηθάει όλους, όχι μόνο εμένα. Όμως, στηριζόμαστε ο ένας στον άλλο και μαζί κάνουμε στην ομάδα. Μετράει το σύνολο και όχι οι μονάδες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags