Facebook Pixel Sportdog.gr | Διχασμένος ο Τζόρτζεβιτς: "Οι πιθανότητες είναι 50-50 - Ξέρει τον Ολυμπιακό ο Μιλόγεβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-01 10:42:00

Διχασμένος ο Τζόρτζεβιτς: "Οι πιθανότητες είναι 50-50 - Ξέρει τον Ολυμπιακό ο Μιλόγεβιτς"

Sportdog Team
Διχασμένος ο Τζόρτζεβιτς: "Οι πιθανότητες είναι 50-50 - Ξέρει τον Ολυμπιακό ο Μιλόγεβιτς"

Όλα όσα δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ερυθρό και Ολυμπιακό.

Champions League: Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για τις δύο πρώην ομάδες του, τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα ενόψει του σημερινού παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη σερβική "Novosti":

"Οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι, αλλά οι παίκτες θα θέλουν τους βαθμούς της νίκης, που έχουν μεγάλη σημασία. Και οι δύο ομάδες είναι στην καρδιά μου και οι πιθανότητες είναι 50-50. Ο βασικός τους στόχος βάσει λογικής είναι η τρίτη θέση, αλλά θα διεκδικήσουν αν μπορούν το κάτι παραπάνω.

Το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καθοριστικό", δήλωσε αρχικά.

"Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν και επέστρεψε από το 0-2 στο ματς με την Τότεναμ. Για τον Ερυθρό Αστέρα η ήττα από την Μπάγερν δεν ήταν απρόσμενη, όμως φέτος θέλει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη έχοντας και την περσινή εμπειρία από το Champions League. Ξέρουμε πόσο δυνατή έδρα είναι το ‘Μαρακανά’ και είδαμε πέρσι ότι εκεί έχασε και η Λίβερπουλ", πρόσθεσε.

"Είναι φαβορί στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, έχει πολλή ποιότητα. Ένα τέτοιο κλαμπ πάντα πάει για το πρωτάθλημα, όπως και ο Ερυθρός Αστέρας στην Σερβία. Δεν παίζει ποτέ αμυντικά και το ίδιο περιμένω να γίνει και την Τρίτη. Ο κόουτς Μιλόγεβιτς ξέρει καλά τον Ολυμπιακό γιατί έχει δουλέψει στην Ελλάδα", κατέληξε.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags