Facebook Pixel ΟΦΗ - Μιγκέλ Μεγιάδο: "Ξύλο" στη Superleague - Τους "γυάλισε" ο... σκύλος - "Kλοπή" με 250.000
| 2019-10-01 13:30:00

Φοβερό "ξύλο" στη Superleague - Τους "γυάλισε" ο... σκύλος - "Kλοπή" με 250.000 - Ποιος τον παίρνει;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φοβερό "ξύλο" στη Superleague - Τους "γυάλισε" ο... σκύλος - "Kλοπή" με 250.000 - Ποιος τον παίρνει;

Παίζει σε ιστορική ομάδα. Είναι... δεμένος; Πώς θα γίνει η "αρπαγή";

Από πέρυσι είχε ξεχωρίσει. Η αβεβαιότητα όμως που έζησε ο ΟΦΗ, μαχόμενος ως το τέλος για την εξασφάλιση της παραμονής του, δεν επέτρεψε τόση και ιδιαίτερη προβολή.

Αυτό φυσικά δεν επηρέασε τους ανθρώπους των Ηρακλειωτών, οι οποίοι έχοντας συμφωνήσει με την Τσακαρίτα για τον δανεισμό του και option αγοράς 550.000 ευρώ, κατάφεραν να ανανεώσουν για έναν ακόμη χρόνο τον δανεισμό του Μιγκέλ Μεγιάδο, μειώνοντας την option αγοράς του για το καλοκαίρι του 2020 στις 250.000 ευρώ και παράλληλα προσφέροντας ποσοστό μεταπώλησης στον αργεντίνικο σύλλογο.

Ποσό που μοιάζει... αστείο για τα όσα κάνει ο 26χρονος αμυντικός χαφ ως τώρα στη σεζόν, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ και πιθανότατα μεταξύ των δύο-τριών καλύτερων στη θέση του στο πρωτάθλημα.

Μοιραία πλέον, τα βλέμματα που έχουν στραφεί στο Ηράκλειο είναι και πολλά και... υψηλά. Προ εβδομάδων γίνονταν λόγος για ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog ισχύει είναι πως για τον παίκτη δεν υπάρχει ομάδα κορυφής, που να μην τον παρακολουθεί πολύ, μα πολύ στενά. Και όχι  μόνο γιατί θεωρείται μια εξαιρετικά φτηνή περίπτωση (και είναι), ειδικά σε σχέση με τα όσα βγάζει στο γήπεδο και την ποιότητα των εμφανίσεων και της απόδοσης του.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι πόσο "δεμένο" τον έχει ο ΟΦΗ και πόσο στο χέρι των Ηρακλειωτών είναι να ενεργοποιήσουν αυτοί τη συμφωνία που έχουν κάνει με την Τσακαρίτα ή αν μπορεί αυτή να... προσβληθεί από ενδεχόμενο μπάσιμο άλλων ομάδων (και αυτό είναι που αρκετοί το ψάχνουν…).

Αν η ομάδα δεν κινδυνεύει, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα προσφέρει (ίσως και συντομότερα του καλοκαιριού) το απαιτούμενο ποσό στην Τσακαρίτα προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη και μετά, αν ειδικά συνεχίσει ο Αργεντινός με αυτόν τον ρυθμό, να τον πουλήσει σε έναν από τους πολλούς ενδιαφερομένους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στην υπόθεση Μπράβο - Τρεις Έλληνες στο σκάνδαλο - Παράγοντας "έπαιζε" την ομάδα του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags