Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα ΠΑΟΚτσή για Πρίγιοβιτς: "Ο καθένας μας θέλει να γυρίσει πίσω - Είναι δεδομένο"
| 2019-10-01 15:26:00

Τρομερή ατάκα ΠΑΟΚτσή για Πρίγιοβιτς: "Ο καθένας μας θέλει να γυρίσει πίσω - Είναι δεδομένο"

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα ΠΑΟΚτσή για Πρίγιοβιτς: "Ο καθένας μας θέλει να γυρίσει πίσω - Είναι δεδομένο"

Αναλυτικά όσα δήλωσε.

ΠΑΟΚ: Ο Κώστας Ιωσηφίδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον Δικέφαλο και τόνισε ότι ο καθένας φίλαθλος θα ήθελε να επιστρέψει.

Συγκεκριμένα ο τιμ μάνατζερ της Κ19 των Ασπρόμαυρων δήλωσε στο metropolis fm:

Για την αγωνιστική κατάσταση της Κ19 του ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μποέμιαν: "Η ομάδα είναι μια χαρά. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Μιχαηλίδη, όμως τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια όσους κι αν λείψουν. Όλοι τους έχουν θέληση και διάκριση και το δείχνουν σε κάθε ματς. Η πρόκριση θα κριθεί σε διπλούς αγώνες, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Για το πώς βλέπει το ματς ο Πάμπλο Γκαρσία: "Οι προπονητές έχουν άγχος. Αυτό που ζητούν είναι η νίκη και η καλή απόδοση. Οπως και στο τελευταίο μας ματς που ήμασταν καλοί, έτσι και τώρα πιστεύω πως θα είμαστε καλοί και θα χαμογελάσουμε και τώρα".

Για το αν αντιμετωπίζουν ως πρόκληση οι παίκτες τις αναμετρήσεις με τη Μποέμιαν: "Κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Κάθε επίσημο ματς και κάθε προπόνηση είναι πρόκληση. Κάθε φορά πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο. Τα παιδιά έδειξαν και τα προηγούμενα χρόνια με τα πρωταθλήματα που πήραν, δείχουν και τώρα πως έχουν πείσμα και ζήλο για διάκριση".

Για τον στόχο στον αυριανό αγώνα: "Πρώτα να βάλουμε ένα γκολ και έπειτα να κερδίσουμε. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα τα καταφέρουμε".

Για το αν θα ήταν καλό για τον ΠΑΟΚ ενδεχόμενη επιστροφή του Πρίγιοβιτς: "Νομίζω ότι κάθε φίλαθλος ή συμπαίκτης του θα ήθελε να γυρίσει πίσω ο Πρίγιοβιτς. Αυτά που απέδωσε είναι δεδομένα. Ποιος στραβός, όπως λέμε, δεν θέλει το φως του;".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags