Facebook Pixel "Είχαμε καλή αντίδραση"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-29 21:10:00

"Είχαμε καλή αντίδραση"

"Είχαμε καλή αντίδραση"

Την καλή αντίδραση του ΠΑΟΚ στην πίεση της Ρούμπιν επεσήμανε ο Λίνο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
 

Αναλυτικά:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το 2-2: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο μετά το δικό μας 0-1. Αντιδράσαμε καλά όμως, παρά το ότι δεχτήκαμε πολύ πίεση. Παίξαμε καλά στη συνέχεια με τη μπάλα κάτω και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».

Για το αν θεωρεί τη Ρουμπίν τον βασικό αντίπαλο: «Θα παίξουμε τώρα με την ιρλανδική ομάδα και έχουμε υποχρέωση να την κερδίσουμε. Το Γιουρόπα Λιγκ φέτος είναι πιο περίπλοκο αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς στην έδρα μας. Το μυαλό μας δεν πρέπει να μείνει σε αυτό το παιχνίδι και από αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι το πιο σημαντικό».

Για την αντίδραση της ομάδας: «Παίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους. Εχουμε εμπειρία και είμαστε χαρούμενοι για αυτούς που έπαιξαν. Μετά το 2-1 παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags