Facebook Pixel ΑΕΚ - Νίκλας Χουλτ: Τι συμβαίνει με τον Σουηδό - Προβάδισμα παραμονής για Λόπες
| 2019-10-01 19:30:00

Άναψαν "φωτιές" στην ΑΕΚ τα... όργια του Λημνιού - Αυτόν "τελειώνει" ο Κωστένογλου!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Άναψαν "φωτιές" στην ΑΕΚ τα... όργια του Λημνιού - Αυτόν "τελειώνει" ο Κωστένογλου!

Μετράει μέρες top όνομα. Θα γίνει η τρελή ανατροπή;

ΑΕΚ - Νίκλας Χουλτ: Η εικόνα του Έλντερ Λόπες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν κακή. Πιθανώς η χειρότερη  παρουσία του Πορτογάλου ακραίου μπακ-χαφ στη θητεία του στην Ένωση. Άπειρα τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το μαρκάρισμα του Λημνιού, ελάχιστη η συμμετοχή του και στο επιθετικό παιχνίδι της Ένωσης. Απόδοση που ήρθε να «κουμπώσει» με τα δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί σύμφωνα με τα οποία ο ανταγωνιστής του Ίβηρα για το αριστερό άκρο των «κιτρινόμαυρων», o Νίκλας Χουλτ έχει πέσει στη δυσμένεια (;) του Νίκου Κωστένογλου ή έστω ο τεχνικός του Δικεφάλου θεωρεί τον Λόπες τον βασικό του και τον Σουηδό εναλλακτική του επιλογή. Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, θεωρούνταν απίθανο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Χουλτ, που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άλλαξε κάτι λοιπόν μετά την απόδοση/εικόνα του Χουλτ στο ματς της Κυριακής; Οι πληροφορίες του sportdog είναι πως όχι. Στην ΑΕΚ δεν πιστεύουν πως είναι… χρήσιμο να διαθέτουν δύο ισάξιους, τουλάχιστον μισθολογικά, αριστερούς μπακ, οι οποίοι αμφότεροι τριανταρίζουν. Τη διαφορά εδώ την κάνει το γεγονός πως ο Λόπες έχει ανανεώσει από τον περασμένο Ιανουάριο το δικό του συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 και συνεπώς είναι «δεμένος» με την Ένωση,  οπότε και έχει το (σαφές) προβάδισμα παραμονής.

Η αξιολόγηση των ανθρώπων της Ένωσης για τον Χουλτ – άπαντες εκτιμούν τον επαγγελματισμό και τη συμπεριφορά του – δεν αλλάζει. Ο Σουηδός, πιθανό είναι να πάρει όντως κάποια παιχνίδια, με αφορμή την κακή εικόνα του Λόπες στο ντέρμπι, αλλά θα πρέπει να θυμίσει… Ρομπέρτο Κάρλος σε αυτά προκειμένου να διαφοροποιήσει την κατάσταση και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο θέμα της (μη) επέκτασης του συμβολαίου του, η οποία εξακολουθεί να είναι απίθανη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-ΣΟΚ για παίκτες της ΑΕΚ - Να γιατί... αλώνιζε ο ΠΑΟΚ - "Καμένη" ομάδα, ήρωας Κωστένογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags