Facebook Pixel Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Ήττα με 2-1 για τους μικρούς των Πειραιωτών
| 2019-10-01 19:55:00

"Λύγισαν" οι μικροί του Ολυμπιακού - Ήττα με ανατροπή στο Βελιγράδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Λύγισαν" οι μικροί του Ολυμπιακού - Ήττα με ανατροπή στο Βελιγράδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχασαν 2-1 οι Ερυθρόλευκοι.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα με 2-1 στο Βελιγράδι για τη 2η αγωνιστική της Youth League, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με γκολ του Λιάτσου στο 28'.

Ο Ρικάρντο Πέρες παρέταξε τον Ολυμπιακό με σχηματισμό 4-2-3-1, έχοντας τον Τζολάκη στο τέρμα και τους Μαρτίνη, Γκοτζαμανίδη, Μπέλιτς, Ντουμάνη να παίζουν μπροστά του. Νεοφυτίδης και Νικόλης ήταν στο χώρο του κέντρου, με την τριάδα των Λιάτσου, Κατσαβάκη και Σουρλή να κινείται πίσω από τον Μπουλάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν εξαιρετικά στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να πάνε προηγούμενοι με ακόμα μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια.

Μόλις στο 8ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Νεοφυτίδη λίγο έξω από το ημικύκλιο, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι με τον Ολυμπιακό να ελέγχει απόλυτα το ρυθμό, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η υπεροχή καρποφόρησε στο 28’, όταν μετά από υποδειγματική κυκλοφορία η μπάλα έφτασε στον Λιάτσο που με δυνατό αλλά και τεχνικό σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 0-1!

Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε προτού συμπληρωθεί ένα λεπτό. Ο Μitrovic βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σημάδεψε εύστοχα για το 1-1 στο 46’.

Το παιχνίδι από εκεί και πέρα «έκλεισε» με τις δύο ομάδες να είναι πιο προσεκτικές. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Αστέρας είχαν καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που κατάφεραν τελικά να πετύχουν δεύτερο τέρμα στο 82’ με τον Pantovic που σκόραρε έπειτα από κάθετη μπαλιά και πλασέ.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κάτιτς, Μπλαγκόγεβιτς, Λούκιτς, Μίτροβιτς, Μίλικιτς, Νοβάκοβιτς (92' Μίλετιτς), Μάτιτς, Πίπλιτσα (74' Ντεντιγέ), Μπάμπιτς, Πάντοβιτς, Μπουρμάζ (88' Ίλιτς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ντουμάνης (85' Συρμής), Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς (66' Αρσενίδης), Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Λιάτσος (85' Σαπουντζής), Κατσαβάκης (66' Ασλανίδης), Σουρλής, Μπουλάρι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags