Facebook Pixel Με ανατροπή νίκησε την Ίντερ η Μπαρτσελόνα - Δύσκολα την Σάλτσμπουργκ η Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-03 06:05:00

Ανατροπή με γκολάρες Σουάρες για την Μπαρτσελόνα - Γλίτωσε την «αυτοκτονία» η Λίβερπουλ! (vid)

του Δημήτρη Σκούφου
Ανατροπή με γκολάρες Σουάρες για την Μπαρτσελόνα - Γλίτωσε την «αυτοκτονία» η Λίβερπουλ! (vid)

Νίκες για Τσέλσι, Άγιαξ και Ντόρτμουντ.

Τρομερά παιχνίδια έγιναν για την 2η αγωνιστική του Champions League, με την ανατροπή (2-1) της Μπαρτσελόνα επί της Ίντερ και τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Σάλτσμπουργκ με 4-3 να ξεχωρίζουν.

Αρχικά στο "Καμπ Νου" η Ίντερ σόκαρε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3' με τον Μαρτίνες, όμως οι Καταλανοί αφού γλίτωσαν σε πολλές φάσεις το 0-2, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Στο 58' ο Σουάρες με απίθανο βολέ μετά από πάσα του Βιδάλ ισοφάρισε για την Μπαρτσελόνα και ο ίδιος παίκτης στο 84' σκόραρε για το τελικό 2-1 υπέρ των "μπλαουγκράνα".

Στο "Άνφιλντ" όλα προμήνυαν ένα εύκολο βράδυ για την Λίβερπουλ, η οποία προηγήθηκε στο 36' με 3-0 με γκολ των Μανέ, Ρόμπερτσον και Σαλάχ, όμως η Σάλτσμπουργκ επέστρεψε στο ματς και ισοφάρισε με τον Χάλαντ στο 60'.

Παρόλα αυτά, οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ γλίτωσαν το "έμφραγμα" παίρνοντας τελικά το τρίποντο με ένα τέρμα του Σαλάχ στο 69'.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς σημαντικές νίκες πανηγύρισαν οι Ντόρτμουντ (2-0 εκτός την Σλάβια), Τσέλσι (2-1 εκτός την Λιλ), Άγιαξ (3-0 εκτός τη Βαλένθια), Λυών (2-0 εκτός την Λειψία) και Ζενίτ (3-1 την Μπενφίκα), ενώ το Γκενκ-Νάπολι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags