Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέος Χατζηγιοβάνης - "Φωτιά" στα αποδυτήρια - Σκάνε αποχωρήσεις
| 2019-10-03 10:08:00

"Χαμός" ξαφνικά στον ΠΑΟ - Νέος Χατζηγιοβάνης - "Φωτιά" στα αποδυτήρια - Σκάνε αποχωρήσεις

του Νίκου Στεργίου
"Χαμός" ξαφνικά στον ΠΑΟ - Νέος Χατζηγιοβάνης - "Φωτιά" στα αποδυτήρια - Σκάνε αποχωρήσεις

Ποιοι "τρελάθηκαν" και τι θέλουν; Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός: Μπορεί το θέμα του Τάσου Χατζηγιοβάνη και του... σίριαλ ως προς την ανανέωση του συμβολαίου του να κυριαρχεί στην καθημερινότητα του "τριφυλλιού", επισκιάζοντας οτιδήποτε άλλο, ωστόσο δεν είναι το μόνο.

Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν οι "πράσινοι" έχουν 4+1 βασικούς τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Οι Σωκράτης Διούδης, Ματίας Γιόχανσον, Εμάνουελ Ινσούα και Χρήστος Δώνης η τετράδα, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι αυτός που το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2020.

Έχουμε... άπειρες φορές στα ρεπορτάζ του sportdog αναφέρει πως με τον Σωκράτη Διούδη δεν έγινε καμία επαφή, ίσα ίσα που ενημερώθηκε πως θα πρέπει να βρει ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, διαφορετικά το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωνόταν.

Το ίδιο, περίπου, έγινε και με τον Ματίας Γιόχανσον, ενώ στη μία και μόνη επαφή που έγινε με τον Εμάνουελ Ινσούα, διαπιστώθηκε τεράστια οικονομική απόσταση και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μη συνεχιστούν συζητήσεις που δεν θα οδηγούσαν πουθενά και θα έβαζαν ακόμη μια επικοινωνιακή "βόμβα" στα αποδυτήρια.

Το θέμα όμως είναι πως εκεί, στα αποδυτήρια, κρυφό δεν μένει τίποτα. Και όπως λένε οι πληροφορίες που προκύπτουν από αυτά του Παναθηναϊκού, τόσο ο Σουηδός όσο και ο Αργεντινός, δεν είναι καλά.

Όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά εκεί είναι η αντανάκλαση των όσων θεωρούν πως (τους) συμβαίνουν και τους επηρεάζουν. Και, επηρεάζουν και την κριτική που δέχονται, ανοιχτά, ενώπιον της ομάδας, από υπεύθυνους των "πρασίνων" (αγωνιστικούς και μη) που αν μη τι άλλο δημιουργούν πρόσθετη μουρμούρα και κάθε άλλο παρά "αφυπνιστικά" -όπως παρουσιάζεται- λειτουργούν.

Το προφανές λοιπόν είναι πως προδιαγράφεται και σε αυτές τις περιπτώσεις των δύο ακραίων μπακ μια κατάσταση που δείχνει... διαζύγιο. Το θέμα είναι, όπως επίσης έχουμε αναλύσει  και στο παρελθόν, τι θα γίνει στη διάρκεια της σεζόν, ειδικά σε σχέση με το βάση τα όσα γίνονται με τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος πρακτικά δεν χρησιμοποιείται επειδή "θέλει να φύγει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε "μεταγραφή" στον ΠΑΟ - Αυτός αναλαμβάνει... γενικός αρχηγός - Θα μείνεις με το όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags