Facebook Pixel Την καλύτερη διαφήμιση στους Έλληνες τερματοφύλακες έκανε ο Στρέζος
| 2019-10-04 16:24:00

Αποθέωση Στρέζου στους Έλληνες τερματοφύλακες: «Παλιά δεν τους εμπιστεύονταν, ανέβηκε το επίπεδο»

Sportdog Team
Αποθέωση Στρέζου στους Έλληνες τερματοφύλακες: «Παλιά δεν τους εμπιστεύονταν, ανέβηκε το επίπεδο»

Ο τερματοφύλακας της Βίλεμ κάνει διαφήμιση στους συμπατριώτες γκολκίπερ.

Την καλύτερη διαφήμιση στους Έλληνες τερματοφύλακες έκανε ο Γιώργος Στρέζος μιλώντας σε ολλανδικό Μέσο.

Ο γκολκίπερ της Βίλεμ υποστήριξε, ότι το επίπεδο έχει ανέβει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ελληνική παροικία που βρήκε εκεί, καθώς έγινε συμπαίκτης με Παυλίδη, Βρουσάι και Βουτσά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Στρέζου:

Για τη Βίλεμ: «Είχα παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Βίλεμ προτού έρθω στο Τίλμπουργκ. Μου είπαν πως είχαν μια εικόνα από μένα και ήθελαν να με δουν στις προπονήσεις. Όλοι θέλουν να με βοηθήσουν. Το γεγονός πως βρίσκονται στην ομάδα αρκετοί Έλληνες κάνει την προσαρμογή μου ευκολότερη. Με βοηθούν εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Δεν ξέρω ακόμη καλά τα παιδιά. Ο Μάριος Βρουσάι ήταν πολύ νέος όταν εγώ ήμουν στον Ολυμπιακό».

Για τη μεταγραφή στο εξωτερικό: «Ήταν η ώρα να μετακομίσω στο εξωτερικό. Είχα μία σεζόν με πολλά παιχνίδια στον ΟΦΗ. Στις αρχές του Ιουνίου ένας σύλλογος από την Τουρκία μου έδειξε ενδιαφέρον. Έπρεπε να κανονίσω και την στρατιωτική μου θητεία. Πήρε χρόνο αυτό. Δεν ήρθα όμως σε συμφωνία με αυτό το κλαμπ».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Θέλω να ανταποκριθώ άμεσα. Μπορώ να παίξω με την μπάλα στα πόδια, ενώ έχω αρκετά μακριά πάσα. Πάντα μου αρέσει να έχω συμμετοχή στο παιχνίδι».

Για το επίπεδο των Ελλήνων τερματοφυλάκων: «Το επίπεδο των Ελλήνων τερματοφυλάκων είναι ανεβασμένο τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν έπαιρνες ευκαιρίες όταν κοντά στα 30. Οι παλαιότεροι γκολκίπερ δεν έβγαιναν από την ενδεκάδα. Οι νεότεροι έτσι δεν είχαν την ευκαιρία να εξελιχθούν. Ήταν λάθος των συλλόγων που δεν εμπιστεύονταν τους τερματοφύλακες. Ευτυχώς αυτό άλλαξε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags