Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Μολό και Δώνη στον Παναθηναϊκό
| 2019-10-05 10:43:00

Απίστευτα προκλητικός Μολό - Γιατί τον "έφαγε" ο Δώνης - Έγινε... Μουνιέ - Την "πληρώνει" κι άλλος!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτα προκλητικός Μολό - Γιατί τον "έφαγε" ο Δώνης - Έγινε... Μουνιέ - Την "πληρώνει" κι άλλος!

Άγρια "πλακώματα" στον ΠΑΟ. Τρελά σκηνικά. Έμεινε... γυμνός.

Πολύ πριν «σκάσει» η είδηση του αποκλεισμού του Γιοάν Μολό από τη σημερινή αποστολή του Παναθηναϊκού, ο sportdog είχε φροντίσει να… φωτογραφίσει πως κάτι τρέχει με τον Γάλλο από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Συγκεκριμένα εστιάζοντας στην περί προπόνησης ατάκα του 30χρονου εξτρέμ – «Θα σας το πω ειλικρινά και δεν θα πω ψέμματα. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η προπόνηση. Γιατί στην καριέρα μου γνώρισα πολλούς παίκτες που ήταν σε υψηλό επίπεδο στις προπονήσεις, αλλά διαχειρίστηκαν πολύ άσχημα την πίεση. Το βασικό είναι η μέρα του αγώνα» - ο οποίος με αυτήν έρχονταν σε ευθεία αντίθεση με τα όσα είχε τις προηγούμενες μέρες, συνεχώς, αλλά και την αμέσως περασμένη, ο Γιώργος Δώνης προσπαθούσε να περάσει στους παίκτες του, αλλά και στην κοινή γνώμη.

Εν πολλοίς μάλιστα, «φωτογραφίζοντας» ή και ονοματίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις τον Μολό. Ο Γάλλος προφανώς και δεν είναι χτεσινός για να μην καταλαβαίνει τι γίνεται και κρίνοντας από αυτήν τη συμπεριφορά του Δώνη τις προηγούμενες μέρες ήταν αρκετά επιφυλακτικός. Να αλλάξει στάση αναφορικά με την προπόνηση, πλέον, δεν γίνεται. Οπότε προφανώς και έδωσε πάτημα στον Ελληνα τεχνικό να τον έχει πρακτικά εκτός πλάνων. Και αυτό το κατάλαβε. Το τετ-α-τετ άλλωστε των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το προπονητικό του Παναθηναϊκού δεν έγινε χτες, μετά τις δηλώσεις του Γάλλου, αλλά πριν.

Και σε αυτό, όντως, ο Δώνης ζήτησε από τον Μολό εντατικοποίηση της προσπάθειας του, εξηγώντας του πως από την στιγμή που δεν την βλέπει, θα τον αφήσει εκτός ενδεκάδας (αρχικά) κόντρα στην Ξάνθη. Η αντίδραση του Γάλλου ήταν πάνω – κάτω αυτή των δηλώσεων του και ως αποτέλεσμα αυτών, προέκυψε εκ των υστέρων αυτή του Δώνη να τον «κόψει» από την αποστολή.

Ο Γάλλος – θυμίζοντας… Μουνιέ (διόλου τυχαίο…) – απάντησε με ποστάρισμα στα social media, απολύτως δεικτικό προς τον Δώνη (και είχε να κάνει καθαρά με τα όσα οι δυο τους είπαν πριν γίνουν όλα, δηλώσεις, αποστολές κτλ). Και έτσι, όπως φαίνεται, η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει. Ο Γάλλος δεν είναι ο μόνος με τον οποίο υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια, ωστόσο είναι τύπος που διαχρονικά στην πορεία της καριέρας του, δεν έχει πρόβλημα να κονταριστεί με τον οποιονδήποτε αν θεωρήσει πως κάτι στραβό (του) συμβαίνει.

Οσο για τον Δώνη; Ας περάσει πρώτα το σημερινό ματς με την Ξάνθη και μετά βλέπουμε την από εδώ και πέρα αντίδραση του και τη διαχείριση του Μόλο. Σε αυτό το ματς άλλωστε, ο Παναθηναϊκός για διάφορους λόγους δεν θα έχει στην αποστολή τους δύο καθαρόαιμους εξτρέμ που ο ίδιος συμφώνησε να αποκτηθούν (Μπεκ, Μολό), αλλά και φυσικά τον Χατζηγιοβάννη, με τον οποίο ο ίδιος «όξυνε» ακόμη περισσότερο την έτσι κι αλλιώς τεταμένη κατάσταση, αφήνοντας τον Δώνη με τα… εξτρεμοειδή (βάσει του τρόπου χρησιμοποίησης τους, αφού δεν είναι τέτοιοι) Μπουζούκη και Κολοβό (και υπό προϋποθέσεις τον Ζαχίντ, ο οποίος πάντως θα χρησιμοποιηθεί, μετά την καλή του εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φουνταριστό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Τρελάθηκε ο Αλαφούζος, «κλέβει» παικταρά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό – Απίθανο χτύπημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags