Facebook Pixel Θα περιμένουν μήπως φύγει μόνος του!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-30 02:51:00

Θα περιμένουν μήπως φύγει μόνος του!

Θα περιμένουν μήπως φύγει μόνος του!

Μπορεί κόσμος και παίκτες να «ζήτησαν» την απόλυση Χιμένεθ, ωστόσο η διοίκηση της ΑΕΚ τον κρατάει μέχρι τον Πανιώνιο μήπως και παραιτηθεί, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά για αποζημίωση.

Παρά το μεταμεσονύχτιο σήριαλ που εκτυλίχθηκε, λίγο μετά της 2.30 το βράδυ της Πέμπτης και μετά από συνάντηση που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο Σταύρος Αδαμίδης ανακοίνωσε την παραμονή του Ισπανού στον πάγκο της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Η διοίκηση της Ένωσης βέβαια, δεν… πείστηκε από τις δικαιολογίες του Ισπανού, ωστόσο αποφάσισε την παραμονή του για δύο λόγους. Ο πρώτος και… επίσημος είναι ότι το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό και θα πρέπει να μην χαλάσουν οι ισορροπίες στην ομάδα λίγα 24ωρα πριν από την σέντρα και ο δεύτερος και μάλλον πιο… πειστικός, πως δεν υπάρχουν τα λεφτά για την αποζημίωση του!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά το «στραπάτσο» από την Στουρμ και την ήττα με 2-1 στο ΟΑΚΑ, είχαμε έκτακτη συνάντηση των μελών της διοίκησης της Ένωσης με θέμα το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα, αμέσως μετά υπήρξε και συνάντηση με τον ίδιο τον Ισπανό σε γνωστό ξενοδοχείο όπου το «παρών» έδωσαν οι Αδαμίδης, Καπετανάκης, Κοσμάτος, Καψής, Κασνακίδης, Γκρέταρσον, Κωνσταντινίδης και Βασίλης Δημητριάδης.

Πρόθεση της διοίκησης μετά και τις… πιέσεις από τους φιλάθλους και τους παίκτες ως ένα σημείο της ομάδας, ήταν να απολύσει τον Χιμένεθ. Ωστόσο, το μεγάλο ή καλύτερα το τεράστιο πρόβλημα ήταν η αποζημίωση του Ισπανού, που ξεπέρναγε το ένα εκατομμύριο ευρώ. Στην μεταμεσονύχτια λοιπόν συνάντηση, δεν βρέθηκε η… χρυσή τομή ώστε να φύγει ο Μανόλο με λίγα χρήματα και έτσι οι διοικούντες τον άκουσαν στην συνέχεια να τους αναλύει τους λόγους που η ομάδα δεν παίζει με τις δυνατότητες της. Ο προπονητής της Ένωσης ανέλαβε την ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο εξέφρασε και την αισιοδοξία του πως θα υπάρξει βελτίωση. Από την πλευρά του ο Σταύρος Αδαμίδης, αφού κατάλαβε πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Μανόλο να κάνει πίσω στο θέμα της αποζημίωσης, του ξεκαθάρισε πως το κλίμα είναι πολύ βαρύ για αυτόν και τον ενημέρωσε πως η παραμονή του δεν είναι… μόνιμη, αφού το ματς με τον Πανιώνιο θεωρείται ένα μεγάλο τεστ τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο!

Ουσιαστικά, η διοίκηση της ΑΕΚ ελπίζει σε βελτίωση της ομάδας άμεσα ή σε μία παραίτηση του Χιμένεθ, ώστε να γλιτώσει και από τα λεφτά της αποζημίωσης, αν τα πράγματα πάνε χειρότερα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags