Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιοάν Μολό: Αποκάλυψη Δώνη για πειθαρχικό παράπτωμα του Γάλλου
| 2019-10-05 23:18:00

Αποκάλυψη Δώνη και "σκληρές" ατάκες για Μολό - Γιατί τον άφησε εκτός - "Οι πραγματικοί άντρες..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη Δώνη και "σκληρές" ατάκες για Μολό - Γιατί τον άφησε εκτός - "Οι πραγματικοί άντρες..."

"Βαρύ" το κλίμα για τον Γάλλο, εξόργισε τον προπονητή του.

Παναθηναϊκός - Γιοάν Μολό: Στους λόγους του αποκλεισμού του Γάλλου εξτρέμ από την αποστολή κόντρα στην Ξάνθη αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με "σκληρή" γλώσσα για τον Μολό αποκαλύπτοντας ότι υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που δεν μπορούσε να περάσει έτσι. Παράλληλα απάντησε στη "σπόντα" του Γάλλου, ο οποίος είχε γράψει στα social media ότι "τα πραγματικά μάτια αναγνωρίζουν τους πραγματικούς άντρες".

"Ο Μολό υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, είχε απαράδεκτη συμπεριφορά και σε οποιαδήποτε ομάδα, θα έμενε εκτός αποστολής. Η συμπεριφορά του δεν θα ήταν αποδεκτή ακόμα και στο ερασιτεχνικό επίπεδο. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τη νοοτροπία του. Υπέπεσε σε σοβαρά παραπτώματα και επειδή ανάρτησε κάτι για πραγματικούς άντρες και πραγματικά μάτια, οι πραγματικοί άντρες κρατάνε τις υποσχέσεις τους", ανάφερε ο Δώνης για τον 30χρονο άσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο αναφέρεται ο Έλληνας τεχνικός ήταν μια άσχημη αντίδραση του Μολό σε κατ΄ ιδίαν συζήτησή τους.

Ο Δώνης φέρεται να επεσήμανε στον παίκτη του ότι δεν προσπαθεί αρκετά στις προπονήσεις με τον Μολό να απαντά επιθετικά, ενώ στη συνέχεια φέρεται να ξέσπασε και στα αποδυτήρια, προκαλώντας επεισόδιο μπροστά στους συμπαίκτες του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags